vitaliteit

Vitaliteits behandeling

De winterblues heeft invloed op de vitaliteit van jouw huid. Koude, gure wind, hagel en storm laten de huid van ons gezicht er niet beter op worden. Verzorging is iedere dag belangrijk, met een milde cleanser en toner en een goede verzorgende dag/nachtcrème. Ondanks dat de zon weinig schijnt is er altijd UV straling ( zelfs in lampen en beeldschermen) . Gebruik dus altijd een UV bescherming van natuurlijke aard over je dagcrème.

Mijn huid voelt trekkerig aan en nu?
Door een tekort aan vitamine A in je huid kan je huid de vochtbalans niet meer zelf regelen en gaat trekkerig aanvoelen. Soms zelfs zo erg dat er rode adertjes en velletjes gaan ontstaan.  Laat daarom regelmatig je gezicht door een expert  behandelen. Zij kan tijdens een behandeling de conditie van je huid bepalen, middels een milde scrub de dode huidcelletjes verwijderen, de doorbloeding stimuleren met een massage en je huid verrijken met vitaminen A. Na afloop wordt er een beschermende make-up aangebracht, zonder chemicaliën.
Met de juiste adviezen en een heerlijk ontspannen aanvoelende huid stap je de deur uit.

Is zo’n behandeling wel ontspannend?
Uiteraard combineert de huidexpert de twee elementen. Terwijl je heerlijk ontspannen in de stoel ligt, muziekje op de achtergrond, wordt je huid in optimale conditie gebracht. Geen pijnlijke behandeling maar écht een relax behandeling. Belangrijk is dat jouw huid ook ontspannen aan gaat voelen en meer weerstand opbouwt tegen het winterse weer. Zo is hij straks goed voorbereid als het voorjaar gaat aanbreken.
Geintresseerd om deze vitaliteitsbehandeling te boeken, dan kan dit makkelijk online.

Voeding is heel belangrijk
Neem ook je voeding eens onder de loep. Fastfood, teveel suikers, brood en zuivel doen niet zo heel veel goed voor jouw lichaam en huid. Je zult merken als je kritisch gaat kijken naar je voeding en eventueel waar nodig aanvult met een goede suppletie dat je niet  alleen meer energie krijgt maar ook je huid er voordeel bij heeft.