Meten is weten!

gezond leven

Meten is weten!

“Ontdek de Zinzino Balance Test,

Een krachtige tool die de omega-6 en omega-3 vetzuren in jouw lichaam meet. Deze test onthult cruciale informatie over je gezondheid. Een onevenwichtige verhouding van deze vetzuren kan stille ontstekingen veroorzaken, wat leidt tot verschillende gezondheidsklachten. Onze westerse eetgewoonten bevatten vaak te veel omega-6, maar met de juiste Zinzino-producten herstellen we deze balans.

Na 8 maanden kun je de test herhalen om je vooruitgang te meten en eventuele klachten te verminderen. Verbeter niet alleen je gezondheid, maar zie ook de positieve effecten op je huid. Deze eenvoudige bloedtest biedt concrete inzichten en meetbare resultaten. Met Zinzino breng je balans in je leven en gezondheid.”

Hoe doe je een balanstest?

Waarom de Balance Test?

  1. Meten = Weten: De Balance Test is gebaseerd op het principe “meten is weten”. Het geeft je concrete cijfers over je vetzuurniveaus, wat je een duidelijk beeld geeft van je huidige gezondheidstoestand.
  2. Essentiële vetzuren: Omega-3 en omega-6 vetzuren zijn essentieel voor een goede gezondheid. Ze spelen een cruciale rol bij verschillende lichaamsfuncties, zoals de gezondheid van je hart, hersenen en immuunsysteem.
  3. Individueel advies: De testresultaten zijn specifiek voor jou, wat betekent dat je gepersonaliseerde aanbevelingen krijgt op basis van jouw niveaus. Dit helpt je om gerichte stappen te nemen om je gezondheid te verbeteren.
  4. Wetenschappelijk onderbouwd: De Balance Test is ontwikkeld op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en klinische studies, wat de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de test waarborgt.

Hoe werkt de Balance Test?

De Balance Test omvat het nemen van een klein bloedmonster, dat vervolgens wordt geanalyseerd in een laboratorium. Op basis van de resultaten krijg je inzicht in je omega-3 en omega-6 vetzuurniveaus. De test is gemakkelijk thuis uit te voeren en vereist slechts een paar druppels bloed uit een vingertop.

Je kunt eenvoudig online via Zoom een afspraak inplannen. Je betaald direct online voor je consult a € 39,- per 30 minuten.
Uiteraard kun je er ook voorkiezen om bij J’esthé je consult te doen.
Kies de juiste button om je afspraak in te plannen.

health protocol Zinzino

Ontdek Het Geheim van Een Gebalanceerd Leven

In de drukte van het dagelijks leven is sporten en gezond eten soms niet genoeg om echt in balans te blijven. Moderne voeding bevat vaak te veel suiker, weinig vezels, en essentiële voedingsstoffen ontbreken. Dit heeft een directe invloed op onze celfuncties, darmen en immuunsysteem, waardoor het moeilijk wordt voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bij J’esthé begrijpen we dat ware verandering van binnenuit begint, in onze cellen, darmen, en immuunsysteem.

Het Zinzino Health Protocol: Balans van Binnenuit

Onze op tests gebaseerde, wetenschappelijk bewezen gezondheidsproducten vormen het Zinzino Health Protocol, ontwikkeld om je lichaam vanuit de kern in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen. Dit protocol is geen standaardoplossing, maar een op maat gemaakt voedingsplan gebaseerd op de persoonlijke metingen van jouw BalanceTest.

Zinzino Health Protocol in 3 Stappen

  1. BalanceOil+ voor Evenwicht: Creëer een gezonde Omega-6:3 balans en bescherm je cellen met BalanceOil+. Deze mix van natuurlijke visolie en extra vergine olijfolie is rijk aan Omega-3, olijf polyfenolen en vitamine D3. Verkrijgbaar in diverse smaken, capsules, oplosbare formules en als veganistische optie.
  2. ZinoBiotic+ voor Herstel: Ondersteun ‘goede’ bacteriën met ZinoBiotic+, een mix van 8 natuurlijke voedingsvezels. Versnel de darmstofwisseling, bevorder een gezonde darmfunctie en verminder bloedsuikerpieken na maaltijden.
  3. Xtend+ voor Ondersteuning: Xtend+ is een geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat perfect past bij BalanceOil+ en ZinoBiotic+. Met 23 essentiële vitaminen, mineralen, fytonutriënten en gezuiverde bèta-glucanen ondersteunt het je immuunsysteem, geeft meer energie en verbetert bot- en gewrichtsfunctie.

Begin Jouw Reis met de BalanceTest: De weg naar een gebalanceerd leven begint met onze wetenschappelijk onderbouwde BalanceTest. Thuis af te nemen, bepaalt deze bloedtest de Omega-6:3 balans in jouw lichaam. Het resultaat vormt de basis voor een persoonlijk voedingsplan, afgestemd op jouw unieke behoeften. Neem de regie over je gezondheid en ontdek de kracht van het Zinzino Health Protocol.

gezond leven

Bioresonantie

Bioresonantie is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn.(bron wikipedia)

Bio staat voor “leven/natuur” en resonantie is een bepaalde trillingsfrequentie. Wij als mens en alle verschillende delen van ons lichaam heeft een bepaalde trillingsfrequentie met bepaalde normwaarden.
Zo hebben we miljarden cellen in ons lichaam die een elektromagnetisch veld vormen doordat deze met elkaar communiceren. Wij zenden trillingen uit maar kunnen deze ook ontvangen.
Wanneer een orgaan niet goed functioneert zal deze een andere frequentie uitzenden dan de norm zou moeten zijn. Het lichaam raakt hierdoor uit balans waardoor andere functies in het lichaam ook niet meer goed werken.

Wanneer we dit d.m.v. een test kunnen uitlezen dan kunnen we ook op zoek naar de oorzaak. Het één staat vaak niet los van het ander.

De test gedaan en nu?

N.a.v. de uitslag van deze test geef ik je adviezen wat er verbeterd kan worden dmv behandelingen en/of voeding of stuur ik je eventueel door naar een andere therapeut of arts, mocht dit nodig zijn.
Je hebt dan een beginstand hoe je lichaam op dat ogenblik is. Vaak kun je al door een paar simpele aanpassingen in je levensstijl grote resultaten bereiken.

Je wordt je namelijk bewust van de invloed van je levensstijl op jouw lichaam.
Ik zeg altijd meten is weten.
En hoe leuk is het dan als je na een bepaalde tijd terug komt voor een nieuwe meting en je het resultaat ziet van je aanpassingen.

De bioresonantie test herkent vaak al in een vroeg stadium de disbalans zonder dat een laboratoriumtest of een arts dit al inzichtelijk kan maken.

Wil je een meer informatie hebben dan kun je uiteraard mailen naar info@jesthe.nl of ons even appen op nummer : 06 – 22 40 30 17

Wil je direct online een afspraak maken dan kan dit via onderstaande button.