Darmen reinigen:
Effectief van binnenuit werken
aan je gezondheid.

EFFECTIEF
VAN BINNENUIT WERKEN
AAN JE GEZONDHEID.

Meer infoPrijzen

Van binnenuit werken aan je gezondheid

Ontdek de Verfrissende Wereld van Darmspoeling bij J’esthé

Heb je last van terugkerende klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, buikpijn of andere gezondheidsproblemen? Het zou zomaar kunnen dat een darmspoeling bij J’esthé de oplossing is die je zoekt. Onze pijnloze en discrete colontherapie, uitgevoerd in de vertrouwde omgeving van onze Skincare Boutique in Almere, biedt een grondige reiniging van je gehele dikke darm.

Waarom een Darmspoeling?

Problemen met de huid of klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en sommige ziektes kunnen hun oorsprong vinden in een dichtgeslibde dikke darm. Als je last hebt van symptomen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid, buikpijn, PDS, lage rugpijn, menstruatieklachten, incontinentieklachten, eczeem, psoriasis, wazig zien, of zelfs over- of ondergewicht, kan een darmspoeling wellicht de verlichting bieden die je nodig hebt.

Hoor hier de ervaring van een klant over deze behandeling.

Onze Aanpak: Darmspoeling en Gezondheid

Een darmspoeling bij J’esthé is meer dan alleen een fysieke reiniging. We geloven in een holistische benadering van gezondheid.

Wanneer je bij ons een kuur darmspoeling (4x) ondergaat moet je er rekening mee houden dat je ook het Health Protocol dient aan te schaffen. Alleen dan krijgen wij jouw darmflora weer goed. Laten we het noemen anders is het: “water naar de zee dragen”.

Een darmspoelingkuur bij J’esthé bestaat uit vier behandelingen, bij voorkeur wekelijks uitgevoerd. Het Health Protocol, bestaande uit 3 producten. Wij adviseren echter om dit product in kuurverband te nemen, waarbij we een periode van 8 maanden aanbevelen, hierbij zitten tevens twee bloedtesten. Wanneer u bij ons voor de intake en/of eerste behandeling komt zullen wij u hierover verder informeren.

Op onze pagina  ‘Meten=Weten’  delen we waardevolle inzichten over het belang van supplementen en hoe ze kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Eerste Stap: De Intake

Belangrijk voor de eerste keer? Absoluut! Daarom starten we met een intakegesprek waarin we jou en je eventuele klachten bespreken. Zonder deze intake kunnen we geen verantwoorde darmspoeling uitvoeren. We stellen een behandelplan op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je direct aansluitend een darmspoeling boeken? Dat kan ook! Ons doel is om jou op je gemak te stellen en je te begeleiden op je weg naar een gezonder leven.

Kosten:

  • 1e behandeling (Intake + spoeling): €155,-
  • Vervolgspoelingen per keer: €105,-
  • Health Protocol 1e aanschaf € 304,- incl. 2 testen

Voel je de spanning voor de eerste behandeling? Dat is begrijpelijk, maar onthoud dat je werkt aan je gezondheid. We hebben al heel wat behandelingen uitgevoerd en streven ernaar om je zo goed mogelijk te begeleiden. Vaak horen we na de eerste behandeling: “Nou, dat viel reuze mee!”

Neem de eerste stap naar een gezonder leven en boek vandaag nog je darmspoeling bij J’esthé!

(Hou rekening met de kosten van suppletie die nodig zijn bij een kuur van de darmspoeling)

Vanaf 2022 wordt deze behandeling niet meer vergoed door de zorgverzekering.

De darmspoeling is geurvrij, pijnloos en discreet

Alles wat je wilt weten

Een darmspoeling wordt vaak gênant gevonden. Wij doen er alles aan om dat gevoel weg te nemen en je een comfortabele behandeling te geven. De darmspoeling is pijnloos, duurt maximaal 3 kwartier en vindt in alle discretie plaats.

 

2 uur voor de darmspoeling mag je niet meer eten en slechts matig drinken. Direct voor de behandeling ga je nog naar het toilet om je blaas te legen. Terwijl je op je zij op de behandeltafel ligt, brengt de therapeute een canule aan in het rectum. Aan die canule wordt de aan- en afvoerslang bevestigd.

 

Tijdens de behandeling lig je op je rug onder een handdoek en wordt heel langzaam via de slow-fillmethode  gezuiverd water in de darm gebracht. Daarbij wordt het natuurlijke ritme van de darm gevolgd zodat het water in alle darmplooien kan komen. Tijdens de spoeling masseert de therapeute je buik om ontlasting, lucht en slijmresten tussen de darmplooien los te maken. Via de afvoerslang verdwijnt de darminhoud in het riool. De slang is doorzichtig zodat je mee kunt kijken.

 

Het gehele proces is geurvrij doordat het plaatsvindt via een gesloten circuit. Na de behandeling verwijdert uw therapeute de canule en gaat u nogmaals naar het toilet om resterende afvalstoffen en water uit het lichaam te laten verdwijnen.

Wanneer je nog nooit een darmspoeling ondergaan hebt, dan is ons advies om een kuur van 4 behandelingen te doen. In één behandeling krijgen we namelijk nooit de hele darm schoon.

Zijn er klachten dan kijken we verder. Waar komen de klachten vandaan en helpen we je bij het oplossen van de oorzaak. Vaak is dit voedingsgerelateerd. Doordat wij een orthomoleculaire opleiding hebben kunnen we je hierbij goed bijstaan en advies geven.

VERGOEDING DOOR VERZEKERAARS

Let op: vanaf 2022 zijn wij “bewust” niet meer aangesloten bij zorgverzekeringen.
Dit omdat deze helaas steeds minder vergoeden en de eisen niet meer in verhouding staan met hoe wij willen werken met onze klanten.

Bedenk altijd; “wat is u gezondheid uw waard”?

Hygiëne

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle richtlijnen en werken wij uiterst hygiënisch. Per behandeling gebruiken we een nieuwe canule en aan- en afvoerslang. Deze worden na de behandeling weggegooid. Op de behandeltafel zelf liggen wegwerponderleggers en na elke behandeling wordt ook het toilet gereinigd. Het badlaken waaronder u ligt op de behandeltafel, neemt u zelf mee.