Darmen reinigen:
Effectief van binnenuit werken
aan je gezondheid.

Meer infoPrijzen

EFFECTIEF
VAN BINNENUIT WERKEN
AAN JE GEZONDHEID.

Meer infoPrijzen

Van binnenuit werken aan je gezondheid

Problemen met uw huid of klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid of sommige ziektes kunnen worden veroorzaakt door een dikke darm die is dichtgeslibd.

Heb je last van onderstaande klachten dan is een darmspoeling wellicht iets voor jou:

 • hoofdpijn
 • vermoeidheid
 • lusteloosheid
 • buikpijn
 • PDS
 • lage rugpijn
 • menstruatieklachten
 • incontinentieklachten
 • eczeem
 • psoriasis
 • wazig zien
 • over- of ondergewicht

Hoor hier de ervaring van een klant over deze behandeling.

Met de pijnloze en discrete colontherapie in onze Skincare Boutique in Almere wordt je gehele dikke darm gereinigd.

 

BELANGRIJK! Kom je voor de eerste keer, boek dan eerst een intake.
Tijdens dit eerste gesprek krijgen we een beeld van jou en je eventuele klachten.
Zonder deze intake kunnen we je niet spoelen, we hebben een anamnese van jou nodig om een verantwoorde spoeling te kunnen doen.
We maken een behandelplan en je weet direct waar je aan toe bent.

Wil je daarachter aan direct een darmspoeling dan kan dit ook, boek dit er dan direct bij.

Kom je voor een vervolgbehandeling? Dan kun je direct een darmspoeling inplannen.

 

Vindt je een eerste behandeling spannend?

Dat is logisch, je geeft je letterlijk een stukje “bloot”. Het is ons werk en we hebben ondertussen heel wat billen gezien:).

We proberen je zo goed mogelijk alles uit te leggen en je op je gemak te stellen. Hou je doel voor ogen en dat is gezonder worden!

Vaak na de eerste behandeling krijgen we als opmerking; “Nou dat viel reuze mee”!

 

Kosten:
1e behandeling; Intake + spoeling € 155,-

Vervolgspoelingen per keer € 105,00

(Hou ook rekening met de kosten van suppletie die nodig is bij een kuur van de darmspoeling. De basis suppletie bestaat uit twee producten en kosten ongeveer
€ 95,- , afhankelijk van het doel kan dit variëren.)

Vanaf 2022 wordt deze behandeling niet meer vergoed door de zorgverzekering.

De darmspoeling is geurvrij, pijnloos en discreet

Alles wat je wilt weten

Een darmspoeling wordt vaak gênant gevonden. Wij doen er alles aan om dat gevoel weg te nemen en je een comfortabele behandeling te geven. De darmspoeling is pijnloos, duurt maximaal 3 kwartier en vindt in alle discretie plaats.

 

2 uur voor de darmspoeling mag je niet meer eten en slechts matig drinken. Direct voor de behandeling ga je nog naar het toilet om je blaas te legen. Terwijl je op je zij op de behandeltafel ligt, brengt de therapeute een canule aan in het rectum. Aan die canule wordt de aan- en afvoerslang bevestigd.

 

Tijdens de behandeling lig je op je rug onder een handdoek en wordt heel langzaam via de slow-fillmethode  gezuiverd water in de darm gebracht. Daarbij wordt het natuurlijke ritme van de darm gevolgd zodat het water in alle darmplooien kan komen. Tijdens de spoeling masseert de therapeute je buik om ontlasting, lucht en slijmresten tussen de darmplooien los te maken. Via de afvoerslang verdwijnt de darminhoud in het riool. De slang is doorzichtig zodat je mee kunt kijken.

 

Het gehele proces is geurvrij doordat het plaatsvindt via een gesloten circuit. Na de behandeling verwijdert uw therapeute de canule en gaat u nogmaals naar het toilet om resterende afvalstoffen en water uit het lichaam te laten verdwijnen.

Wanneer je nog nooit een darmspoeling ondergaan hebt, dan is ons advies om een kuur van 4 behandelingen te doen. In één behandeling krijgen we namelijk nooit de hele darm schoon.

Zijn er klachten dan kijken we verder. Waar komen de klachten vandaan en helpen we je bij het oplossen van de oorzaak. Vaak is dit voedingsgerelateerd. Doordat wij een orthomoleculaire opleiding hebben kunnen we je hierbij goed bijstaan en advies geven.

VERGOEDING DOOR VERZEKERAARS

Let op: vanaf 2022 zijn wij “bewust” niet meer aangesloten bij zorgverzekeringen.
Dit omdat deze helaas steeds minder vergoeden en de eisen niet meer in verhouding staan met hoe wij willen werken met onze klanten.

Bedenk altijd; “wat is u gezondheid uw waard”?

Hygiëne

Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle richtlijnen en werken wij uiterst hygiënisch. Per behandeling gebruiken we een nieuwe canule en aan- en afvoerslang. Deze worden na de behandeling weggegooid. Op de behandeltafel zelf liggen wegwerponderleggers en na elke behandeling wordt ook het toilet gereinigd. Het badlaken waaronder u ligt op de behandeltafel, neemt u zelf mee.