10585
page-template-default,page,page-id-10585,theme-stockholm,cookies-not-set,stockholm-core-2.0.7,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
microneedling
microneedling

Microneedling:

Geschikt voor de behandeling van o.a.:

  • Acnelittekens
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidverslapping
  • Grove poriën of -huidstructuur
  • Zonbeschadiging en pigmentvlekken

 

Over Microneedling

Bij een microneedling behandeling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend  kleine prikjes in de huid geven.
Doordat de kleine naaldjes in de ”pen” de huid verwonden, op een natuurlijke en veilige manier,  komen er groeifactoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine in de dermis.

Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te creëren , waardoor de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

De ampullen welke J’esthé gebruikt tijdens de behandeling bevatten hoogwaardige werkstoffen om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Met als gevolg een stevigere, gladdere en een egalere huid.

Voor het beste resultaat adviseren wij je deze behandeling in kuurverband te ondergaan, dit houdt in minimaal 3 behandelingen met een interval van 3-4 weken.

Je kunt deze behandeling perfect combineren met één van onze andere huid verbeterende  behandelingen waarbij geluidsgolven en iontoforese ervoor zorgen dat de cellen in de levende cellaag opengezet worden voor ontvangst van werkstoffen. Tevens is lichttherapie middels IPL waarbij de fibroblasten aangezet worden om werkstoffen te gaan ontvangen een mooie behandeling om de microneedling te ondersteunen.

De beste methode is om eerst een intake met een huidscan te doen waarbij we je huid in kaart brengen en je daarna een behandelplan met product advies geven voor het resultaat te kunnen behalen wat mogelijk is.

Hoe verloopt een behandeling

Al tijdens het eerste consult wordt bepaald welk gebied met behulp van microneedling behandeld wordt. Voor we starten wordt de huid gereinigd en voorbereid op de behandeling.
Stap één zal zijn ; het aanbrengen van een serum, aangepast aan het huidprobleem wat wordt behandeld. Vervolgens doen de naaldjes het werk. Direct na afloop van de behandeling wordt eventueel wondvocht verwijderd en worden verzorgende producten aangebracht om de huid te kalmeren, te beschermen en het herstel te bevorderen.

 

Zijn de resultaten van de behandeling blijvend?

Microneedling verbetert het uiterlijk en de structuur van je huid.  Wanneer de behandeling wordt toegepast bij littekens, dan kunnen de resultaten die bereikt worden blijvend zijn.
Bij anti-ageingbehandelingen wordt er een langdurig effect bereikt. Want als gevolg van een natuurlijk verouderingsproces zal er na verloop van tijd een nabehandelingen nodig zijn.
Met de juiste huidverzorgingsproducten, welke de specialist adviseert, zullen  de effecten van de microneedling behandeling langer zichtbaar zijn .

Is microneedling een veilige behandeling?

Indien de behandeling wordt toegepast door een ervaren huidspecialist is microneedling veilig. Zij zal jou adviezen en instructies geven waaraan je je dient te houden. Ten eerste is het verstandig je huid absoluut niet bloot te stellen aan UVstraling. Ten tweede is het belangrijk om de verzorgingsproducten te gebruiken welke geadviseerd worden.

 

Welke voordelen heeft microneedling?

Microneedling geeft de huid een enorme energie boost. Hierdoor gaat je huid stralen, wordt elastischer en ziet er steviger uit. Bovendien is de behandeling nagenoeg pijnloos en kort van duur. Tevens kan microneedling op een dunnere huid worden toegepast en laat geen blijvende schade na.

 

Wat zijn de nadelen van microneedling?

Heel soms blijft de behandelde huid wat langer rood dan verwacht of duurt het schilferen ook wat langer. Dit zal overgaan en is geen reden tot ongerustheid. Wanneer de instructies van de specialist niet voldoende nageleefd worden kunnen infecties optreden.

 

Wat kost microneedling

Deze behandeling adviseren wij in kuurvorm, omdat hiermee de beste resultaten bereikt worden.
Afhankelijk van het soort behandeling zijn prijzen bij Jésthé Skincare boutique vanaf € 115,- van toepassing. Prijzen kunnen worden afgestemd op een persoonlijke behandeling. Meer informatie hierover krijgt u tijdens een gratis consult.

 

 

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De microneedling behandeling worden niet vergoedt door verzekeraars.

Behoefte aan persoonlijk advies?