10210
page-template-default,page,page-id-10210,theme-stockholm,cookies-not-set,stockholm-core-2.0.7,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Plasma;
het nieuwste op het gebied
van huidverstrakking! 

Door middel van plasma “een ionisch gas” wordt
de huid verwarmt waardoor er krimping plaats
vindt in de dermis. De huid krimpt zodanig waardoor
je o.a. een ooglidcorrectie zonder snijden kan
bewerkstelligen.

Verder is het mogelijk om rimpels te behandelen
zoals kraaienpootjes en de bovenlip.

Pigmentvlekken en couperose is heel mooi te
verwijderen met de plasma.

 

Prijzen:
Ooglid boven € 399,-
Ooglid onder € 399,-
Ooglid onder en boven € 599,-

Kraaienpootjes of bovenlip € 250,-

Wenkbrauwlift €

Wangen € 549,-

Pigment of couperose vanaf € 175,-

LEES HIER MIJN BLOG OVER DE PLASMA

PLASMA EEN HUIDLIFT ZONDER OPERATIE 

We kunnen de huid liften zonder erin te snijden. Hoe?
Door middel van de plasmastraal kunnen wij de huid liften en gladder maken. Uitermate geschikt voor o.a rimpels, kraaienpootjes, plooien, overtollige en verslapte huid op de verschillende zones zoals:
•    Onder en boven oogleden;
•    Voorhoofd;
•    Kraaienpootjes;
•    Lijntjes rond de lippen;
•    Plooien bij de neus en lippen;
•    Wangen;
•    Verslapte hals;
•    Huid bij de oren;
•    Wenkbrauwlift
•    Fibroompjes, pigmentvlekjes en bindweefselplekjes.

 

Wat zijn fibroblasten?

De belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageen. Naarmate je ouder wordt neemt niet alleen het aantal fibroblasten af, maar worden ze ook minder actief. Simpel gezegd betekent dit: het ondersteunende weefsel wordt minder stevig, met huid verslapping als gevolg. De fibroblasten bevinden zich in de 2e huidlaag, ook wel lederhuid genoemd.

Wat doet de plasma?
De plasma-pen is een nieuwe non-invasieve* revolutionaire behandeling. De  plasma produceert aan het uiteinde van de pen een klein plasmatisch ‘flitsje’. Dit ‘flitsje’ dringt vervolgens door in de huid. Dit werkt op de fibroblasten waardoor de huid direct krimpt en zorgt  voor een verstevigend effect en voor een snelle en litteken-loze genezing.

Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt,  ontstaat er een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie.  Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst waardoor de huid direct zichtbaar krimpt en de overtollige huid wordt gelift. De pen raakt de huid dus niet aan en de huid blijft gesloten. Er is  geen wond, wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces is dan ook aanzienlijk korter dan bij een traditionele ooglifting. (*dit houdt in zonder snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens). Deze behandeling is daardoor ook geschikt voor gekleurde huid, behalve de negroïde huid.

 

Resultaat

Als de huidconditie in goede staat is zal het resultaat langer aan blijven.Rimpels zoals de frons zullen eerder terug zijn dan huidverslapping. Na 1 behandeling is het resultaat al zeer goed zichtbaar.  Daarnaast heeft de behandeling ook nog een doorwerkend effect. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 8-12 weken door in de huid en is het optimale resultaat  ook pas dan zichtbaar.

Bij extreem overhangende huid zullen, ofwel meer behandelingen nodig zijn, ofwel door verwezen worden naar een plastisch chirurg voor de traditionele ooglid-lifting. Dit wordt vooraf in de intake besproken.

Behoefte aan persoonlijk advies?