Huidverbetering

Boek eenvoudig de gewenste behandeling

Close

Onze behandelingen  zorgen voor een gezonde en stralende huid

In onze Skincare Boutique in Almere bieden we een scala aan behandelingen aan die gericht zijn op het herstel van de natuurlijke gezondheid, elasticiteit en glans van de huid. Onze deskundige benadering streeft ernaar jouw huid te laten stralen en comfortabel aan te voelen.

We begrijpen de zorgen van een verouderende huid, met tekenen van verslapping, lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en irritaties zoals eczeem. Bij onze Boutique maken we gebruik van de geavanceerde Environ behandelingen, ontwikkeld door plastisch chirurg Des Fernandez uit Zuid-Afrika. Deze behandelingen richten zich op het herstel van de huidgezondheid door vitamine A op een zachte wijze te laten opnemen, geleidelijk van lage naar hoge doseringen en met innovatieve technieken zoals de dermaroller.

Wij geloven dat de juiste huidsuppletie en interne voeding onlosmakelijk verbonden zijn met het behalen van een gezonde, stralende huid. Bezoek onze Boutique in Almere voor een ervaring gericht op het herstel en behoud van een prachtige huid.

 

Voor een eerste bezoek starten we met een grondige intake, een diepgaande huidscan en een ontdekkende behandeling. Deze aanpak is ideaal voor nieuwe bezoekers.

Onze huidscan onthult aspecten van je huid die niet reveal huidscanzichtbaar zijn voor het blote oog, zoals huidschade en beschadigde bloedvaatjes. Dit inzicht stelt ons in staat een op maat gemaakt behandelplan te creëren, waardoor je van tevoren helder inzicht hebt in de stappen die we nemen.

Boek nu meteen een huidscan en de eerste behandeling door op de knop hieronder te klikken.

Kosten: Intake + huidscan + eerste behandeling: €150,-

Huidverbeterende Behandelingen

Glow Skin Facial – 75 Minuten
Onze meest populaire behandeling biedt ultieme ontspanning en intensieve voeding voor de huid. Deze behandeling omvat micro-needling, een speciaal serum en werkt tevens met ons DF apparaat. Hierdoor worden actieve werkstoffen diep in de cellen aangebracht voor langdurige resultaten en een prachtige huidgloed. Kosten: €154,-

 

Sublime Skin Facial – 60 Minuten
Onze Sublime Skin Facial is een luxueuze behandeling die zorgt voor ultieme ontspanning en diepgaande voeding voor de huid. Deze behandeling omvat het gebruik van ons DF apparaat, waardoor actieve werkstoffen diep in de cellen doordringen voor langdurige resultaten en een frisse uitstraling. Kosten: €140,-

 

Deep Cleansing – 45 minuten
Geschikt voor de vette en onzuivere huid. Deze behandeling begint met een uitgebreide reiniging, gevolgd door een diepgaande zuivering van de poriën, papels en pustels. Ons doel is niet alleen om je huid te reinigen, maar ook om haar voor te bereiden op meer intensieve behandelingen zoals de Glow en Sublime Skin Facials voor een opbouw naar een gezonde huid. Kosten: €75,00

 

Cool Peel Kuur – 45 min
De ultieme boost voor elk huidtype. Deze kuur is bijzonder effectief in het voor- en najaar, waarbij de huid een verfriste en vitalere uitstraling krijgt. De vitaminen worden beter opgenomen, wat resulteert in een optimale huidgezondheid.

Geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor die met acne, rosacea, rimpels, dehydratatie en pigmentatie.

De behandeling wordt altijd uitgevoerd als een kuur van 6 sessies, wekelijks één behandeling. Dit zorgt voor het beste resultaat en een langdurig effect.
Prijs: €75,- per behandeling

 

Vital Behandeling – 45 Minuten van pure ontspanning. Een verwennerij voor de huid, waardoor je na afloop volledig uitgerust naar buiten stapt. Deze behandeling omvat een milde peeling, een rustgevende massage en een verfrissend masker. Kosten: €75,-

ELKE BEHANDELING EINDIGEN WIJ MET
BESCHERMING VAN JANE IREDALE MAKE-UP

Alles wat je wilt weten

Schadelijke invloeden als zon, milieuvervuiling of roken laten snel hun sporen na. Wij hebben diverse specialistische behandelingen om problemen zoals pigmentatie, couperose, rosacea, rode adertjes of acné te verhelpen.  Deze vaak intensieve behandelingen kunnen we inzetten wanneer uw huid in een slechtere conditie is of omdat de leeftijd hier om vraagt. We gebruiken hiervoor speciale producten van Environ.

 

Acne, of puistjes, worden veroorzaakt door ontstoken talgkliertjes op het gezicht, de rug, schouders, nek en armen. Door een overmatige talgproductie en besmetting met bacteriën ontsteken die kliertjes en ontstaan de bekende mee-eters en puistjes. Acne is hardnekkig en wordt vaak verkeerd behandeld. Wie de verkeerde verzorging gebruikt of ze zelf probeert uit te knijpen, verergert de acne en riskeert zelfs littekens.

De mate van acne en de oorzaak bepaalt het aantal behandelingen. Na de huiddiagnose en een persoonlijke intake in Almere stellen wij u een behandelplan voor. We gebruiken tijdens deze behandeling de producten uit de Environ Clarity+ lijn.

Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid, die we herkennen als donkere vlekken veroorzaakt door een teveel aan melanine. Deze vlekken kunnen verwijderd worden via specialistische behandelingen. Welke voor u het meest geschikt is, wordt duidelijk na een deskundige diagnose door een van onze specialisten.

Wil je echt de oorzaak van het probleem aanpakken begin dan met de producten van Environ.  Dit voorkomt dat er nieuwe pigmentvlekken in de toekomst zullen ontstaan. Environ is een lijn van hoogwaardige huidverzorgingsproducten gebaseerd op vitamines. Door de unieke samenstelling is het zeer geschikt voor de behandeling van de huid die intensieve aandacht nodig heeft, zoals bij pigmentvlekken

Elk Environ product is ontwikkeld om de huid optimaal te verzorgen en te beschermen.

Bij Environ is er sprake van hoge concentratie actieve ingrediënten in de producten. Daarom raden wij u een persoonlijk advies aan met één van onze speciaal opgeleide Environ specialisten. U bent dan verzekerd van de correcte producten met daarin de juiste dosis werkstoffen, passend bij uw huidconditie.