10869
page-template-default,page,page-id-10869,theme-stockholm,cookies-not-set,stockholm-core-2.0.7,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.6.1,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
filler mesogun
mesogun met filler hyaluronzuur

Meso-gun

Rimpels kunnen een vermoeid aanzien geven en je ouder doen lijken dan je bent. Gelukkig is daar tegenwoordig snel en verantwoord een oplossing voor.

 

Onze nieuwste tool in de strijd tegen de veroudering.
Dit is een behandeling waar er dmv minuscule prikjes hyaluronzuur in de huid gebracht wordt en de rimpels of lijntjes per direct opvult. Dit leidt ook tot een betere doorbloeding en tevens worden je fibroblasten direct weer aan het werk zetten.
De behandeling is geschikt voor de neuslippen plooi, de afhangende mondhoeken en de rimpeltjes op de bovenlip. De Meso-gun behandeling is niet geschikt voor het vergroten van de lippen, hiervoor dient u bij een cosmetisch arts te zijn.

 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de eigenschap heeft om vocht aan zich te binden, het wordt ook weer door het lichaam afgebroken.
Een Mesogun kan heel precies de afgifte van Hyaluronzuur op de juiste plaats afgeven ( d.m.v. kleine prikjes) waardoor huidbeschadigingen minimaal zijn en er direct een mooi resultaat te zien is.

Tegelijk krijgt de huid een boost waardoor collageen- en elastineaanmaak gestimuleerd wordt.

De behandeling is vrijwel pijnloos en er zijn minimale beschadigingen te zien.
Na 1.5 dag is alles genezen.

Wat kan ik laten behandelen?

o.a.:

  • Neuslippenplooi
  • Halsverslapping
  • Decolletélijnen
  • Kraaienpootjes
  • Acnelittekens

 Of bijvoorbeeld:

  • Corrigeren van neus
  • Het tegen gaan van haarverlies

Hoe gaat een behandeling

We starten met het desinfecteren van de huid. Daarna brengen we verdovend crème aan.

Nadat de huid verdoofd is begint de specialiste met het inbrengen van het hyaluronzuur d.m.v. de Mesogun.
We brengen meestal niet meer in dan 1 ml, mocht er meer nodig zijn is het beter dit na ongeveer 4 weken te laten doen. Hierdoor bereik je een mooier resultaat.

 

Zijn de resultaten van de behandeling blijvend?

Het resultaat is niet blijvend. Langzamerhand zal het Hyaluronzuur weer afgebroken worden door het lichaam. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van jouw constitutie of de huidverzorging. Gemiddeld duurt dit ongeveer tussen de 9 – 12 maanden. J’esthé kan je adviseren welke producten de afbraak van Hyaluronzuur tegengaan en in een stabiele fase houden. Microneedling verbetert het uiterlijk en de structuur van je huid.

 

Haarverlies behandelen?

Het is ook mogelijk om bij ons dunne plekken op je hoofdhuid te laten behandelen. Dit gebeurd ook met de Mesogun en vitamine ampullen. De vitaminen behandeling tegen haarverlies adviseren wij om minimaal 3 behandeling te doen ( 1 x per maand)  afhankelijk van het haarverlies. Daarna is het raadzaam om ééns in de zoveel tijd ( als het haar afneemt) de behandeling te herhalen, dit verschilt per persoon.

Bij kale plekken kan het raadzamer zijn om tot haartransplantatie over te gaan. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, bij Haircare Medical.

Is mesotherapie een veilige behandeling?

Het is belangrijk dat de behandeling gebeurd door een ervaren huidspecialist. Zij zal jou adviezen en instructies geven waaraan je je dient te houden.

 

Welke voordelen heeft hyaluronzuur?

Hyaluronzuur heeft als voordeel dat dit een snel en direct resultaat geeft. Natuurlijk kunnen we geen wonderen verrichten. Is de huid nooit goed verzorgd en ziet deze er heel slecht uit dan zal het verbetering geven maar zal nooit het effect geven als op een verzorgde huid waarbij net rimpels ontstaan.

In onze Skincare Boutique zullen wij je altijd de beste adviezen geven voor het verzorgen en onderhouden van je huid.

 

Wat zijn de nadelen van hyaluronzuur?

Heel soms kan er bij het prikken een blauw plekje ontstaan of wat zwelling. Over het algemeen is de zwelling de volgende dag verdwenen.

 

Wat kost een Meso-gun behandeling?

De behandeling van een filler met hyaluronzuur gaat per ml. Hoeveel er nodig is kunnen wij je bij een consult of aan het begin van je eerste behandeling vertellen. De kosten per ml zijn € 350,-* (01-2023, prijswijzigingen voorbehouden).

 

 

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Cosmetische handelingen worden niet vergoedt door de verzekeraar.

Behoefte aan persoonlijk advies?