HET VAK VAN SCHOONHEIDSSPECIALIST NAAR EEN HOGER NIVEAU BRENGEN

Al vroeg zat de ondernemerszin erin bij Jacqueline Riechelman.
Al snel na het behalen van haar HAVO diploma besloot zij om het vak van schoonheidsspecialiste te gaan leren, gevolgd door tal van aanvullende HBOopleidingen.

Zij is één van de eerste specialistes in Almere geweest welke niet aan huis ging werken. Wat zij wilde was het vak naar een hoger niveau brengen en zij besloot dit te doen in een bedrijfspand.

Voor de oude garde uit Almere; zij zullen haar misschien nog kennen onder de naam Jacqueline Verhey. Eerst in het oude saunapark van Almere gevestigd, daarna naar de Churchillweg om vervolgens ruimt 20 jaar aan de Toon Hermansstraat gezeten te hebben.

Sinds 10 jaar verruild voor de Binderij in de Literatuurwijk.
Hier kon zij haar specialisatie uitbreiden naar huidverbetering, permanente make-up en darmspoeling. Samen met haar team zorgt zij voor een werkwijze waarmee veel klanten al tevreden de deur uit zijn gegaan.

Haar ondernemerschap werd in 2018 beloond met maar liefst twee nominaties:
Jacqueline is in 2018 genomineerd voor de Beauty Award 2018 en Flevolandse Zakenvrouw 2018!

J'esthé Skincare Boutique awards

Van schoonheidssalon naar Skincare Boutique

 

Klein begonnen op de mooi verbouwde zolder kamer als “Jacqueline Verhey” wilde Jacqueline al snel groter worden. Deze kans diende zich aan middels een ruimte in de eerste sauna van Almere. Door haar ondernemingslust en ambitie bleek deze ruimte na 3 jaar te klein en werd het tijd om haar horizon te verbreden en een schoonheidssalon aan de Churchillweg te openen alwaar het aanbod aan behandelingen werd uitgebreid met nagelstudio’s en zonnebanken. Het eerste personeelslid werd aangenomen, en ook hier groeide zij uit haar jas. De weg naar een groter pand was geboren; de Toon Hermansstraat in de Muziekwijk

 

Schoonheid bereik je niet alleen vanaf de buitenkant. Een gezond lichaam is een gezonde geest maar geeft ook een mooier uiterlijk. Daar hoort gezondere voeding en daar waar nodig afslanken bij en na heel veel onderzoek en een groot project ‘Almere valt af’ met toenmalig burgemeester Annemarie Jorritsma als ambassadeur kreeg ‘Proslank het eiwitdieet’ vorm en is tot op de dag van vandaag een toonaangevend en succesvolle afslankmethode.

Een eigen pand met alles onder één dak

 

Sinds 2014 is J’esthé gevestigd in een mooi pand aan de Binderij in de Literatuurwijk. Een Skincare Boutique met alles onder één dak. Huid verbeterende behandelingen, darmspoelingen, bloedtesten en permanente make-up.

Bij J’esthé werken we altijd van binnen naar buiten. Als het lichaam gezond is van binnen dan straalt de huid dit uit.
We kunnen testen doen waar er tekorten zijn in het lichaam en zo nodig aanvullen met suppletie. Soms is ook een aanpassing van levensstijl nodig.

Behoefte aan persoonlijk advies?