De Betere Jij!

“De weg naar innerlijke gezondheid: jouw eerste stap naar vitaliteit!”

Welkom bij “De Betere JIj”, waar ik geloof dat echte gezondheid begint van binnenuit. Ik bied online therapie die jou helpt je welzijn te verbeteren door middel van een persoonlijke benadering. Een eenvoudige balance test, die je comfortabel vanuit je eigen huis kunt uitvoeren met slechts een vingerprik, is jouw toegangspoort tot een gezondere levensstijl. Lees verder om te ontdekken hoe ik samen met jou aan jouw innerlijke balans kan werken.

De Aanpak

Bij “De Betere Jij” richt ik mij op een holistische benadering van gezondheid. Ik begrijp dat gezondheid niet alleen draait om symptoombestrijding, maar om het begrijpen van jouw lichaam van binnenuit. Mijn therapie begint met een eenvoudige balance test, waarmee ik inzicht krijg in jouw individuele behoeften.

 

Online Gemak, Persoonlijke Zorg Bij De Betere Jij begrijp ik dat het drukke leven en dagelijkse verplichtingen je misschien beperken in je vermogen om persoonlijke gezondheidszorg te zoeken. Daarom bied ik online coaching, waardoor je toegang hebt tot professionele begeleiding vanuit het comfort van je eigen huis. Mijn benadering is gebaseerd op regelmatig contact, zodat ik je nauwlettend kan volgen en ondersteunen, alsof je fysiek in onze praktijk zou zijn.

  • De Balance Test: Ontdek hoe jouw lichaam in balans is met een minimale inspanning vanuit huis. Met een simpele vingerprik analyseren we belangrijke biomarkers om jouw gezondheidssituatie te begrijpen.
  • Supplementen op Maat: Afhankelijk van jouw resultaten, bieden we op maat gemaakte supplementen aan om jouw gezondheid te ondersteunen. Onze benadering is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en jarenlange ervaring.
  • Lifestyle Coaching: We begeleiden je gedurende de hele reis met persoonlijke lifestyle coaching. Samen werken we aan het integreren van gezonde gewoonten in jouw dagelijkse leven.

Klik op de onderstaande knop om meer te ontdekken en jouw reis naar innerlijke gezondheid te starten!

Werkwijze

Het eerste kennismaking consult is gratis, dit duurt uiterlijk 20 minuten.
Je kijkt of mijn aanpak bij jou past en of je het traject wilt doorlopen.
De duur van het traject zal bij iedereen anders zijn, dit hoor je tijdens de kennismaking.

Bekijk  hiernaast alvast mijn korte video waarin ik mij voorstel.

Per 30 minuten reken ik € 39,- .
De Betere Jij zit niet aangesloten bij zorgverzekeringen.

“Online coaching: jouw gezondheid, jouw huis, onze begeleiding.”

Samenwerken aan Gezondheid

Hoewel onze online coaching je de vrijheid geeft om niet je huis te verlaten voor consulten, is betrokkenheid van jou van essentieel belang voor het succes van jouw gezondheidsreis. We moedigen actieve participatie aan – het opvolgen van adviezen, het voltooien van opdrachten en het delen van je ervaringen is cruciaal. Samenwerken betekent dat we als team werken aan het bereiken van jouw gezondheidsdoelen.

health protocol Zinzino

Start met de balance-bloedtest.

Deze test geeft een duidelijk beeld hoe het staat met jouw vetzuren en de balans tussen omega 6 tot omega 3. Een te hoge omega 6 marker kan allerlei gezondheidsklachten geven.

De test gebeurt met een simpel prikje in de vinger.
Een onafhankelijke laboratorium in Sweden geeft na 15 dagen een online  testuitslagen gemakkelijk te bekijken in de app.

Normaal gesproken is een test € 175,- per stuk. Daarom adviseer ik om de test te combineren met een kuur Balance olie of nog beter het Health protocol.
Jouw cel heeft namelijk 8 maanden nodig om twee keer te kunnen resetten en weer goed te functioneren.
Bij de kuur ontvang je 2 testen (1 om direct te testen en 1 na 8 maanden) waarbij de kosten slechts € 35,- per test zijn.

Mocht blijken dat jouw test perfect is (3:1 of minder) dan ontvang je uiteraard jouw investering retour.

Nieuwsgierig naar wat Zinzino is en wat het voor jou kan betekenen, ga naar de pagina.

Klinkt het ingewikkeld?
Ik leg het je graag persoonlijk uit. Neem contact op met mij voor een gratis adviesgesprek via de button.