Elke dag opgemaakt wakker worden met permanente
make-up.

Meer infoPrijzen

Elke dag opgemaakt wakker worden met permanente
make-up.

Meer infoPrijzen

Permanente make-up by J'esthé

Permanente make-up wenkbrauwen; laat het aanbrengen door de beste!

Droom jij al jarenlang van mooie wenkbrauwen met permanente-make-up? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je perfect adviseren wat bij jou het beste past. We tekenen eerst het model en pas als jij het mooi vindt gaan we het écht aanbrengen.

Nooit meer iedere ochtend je wenkbrauwen hoeven te tekenen, en wat dacht je van de sportschool? Je wenkbrauwen blijven gewoon zitten bij transpiratie.

Naarmate met ouder wordt, nemen de contouren van de lippen af. Een mooi gevormde lipliner zorgt ervoor dat de lippen er weer voller uitzien. Door middel van de nieuwste technieken geven we de lijnen een soort van schaduw waardoor er geen lege stukken huid te zien zijn.

Permanente make-up komt overeen met een tatoeage. “doet het pijn?” is dan ook een veel gestelde vraag. Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat bij sommige de pijngrens hoog is en bij anderen laag. Wat voor de één aanvoelt als “kriebelen” ervaart de ander als pijn. Gebruik van een verdovende crème is daarom aan te raden.

We werken hygiënisch en volgens de richtlijnen van de GGD.
Na de behandeling krijg je de nazorginstructies mee naar huis, over het algemeen duurt het herstel ongeveer 4 dagen.

Je gezicht is je aanzien, daarom is het belangrijk voordat wij beginnen met het aanbrengen van de permanente make-up, we eerst gaan tekenen. We kijken naar je gezichtsvorm, de kleur van je huid en vinden jouw inbreng daarover uiteraard ook heel belangrijk. We nemen foto’s van voor en na zodat je het uiteindelijke resultaat goed kunt bekijken.

zie de video met voorbeelden van ons werk.

Na ongeveer 4 weken kon je nog een keer terug voor een check-up.
Permanente make-up kan nooit in één keer goed zitten en zal hier of daar nog bijgewerkt dienen te worden.

Iedere tatoeage vervaagd in de loop der tijd. De meeste tatoeages zitten verstopt onder kleding maar pmu zit in je gezicht en altijd onder invloed van UV licht. Het zal nooit verdwijnen maar wordt wel lichter. Heb jij permanente make-up bijons laten aanbrengen dan kun je de kleur jaarlijks laten opfrissen tegen een sterk gereduceerde prijs waardoor je permanente make-up er altijd mooi uit zal zien.

Kom gerust binnen wandelen en voel je prettig bij ons.
Bekijk het fotoboek en ons:) ook wij hebben permanente make-up!

Prijzen

 

De eerste afspraak is altijd inclusief 2 nabehandelingen, en een gratis abonnement t.w.v. €25

Wenkbrauwen

Shadow / ombres / powder / microblading / 3D-hairstrokes

incl 1 nabehandeling €450
Eyeliner boven
incl 1 nabehandeling  vanaf €350 – € 475-
Eyeliner onder
incl 1 nabehandeling € 325- -395
Eyeliner boven + onder
incl 1 nabehandeling €595.-
Lipliner – Lipshadow
incl 1 nabehandeling vanaf €495.-
Losse nabehandeling €200.-

Alles wat je wilt weten

Permanente make-up komt overeen met een tatoeage. “Doet het pijn?” is dan ook een veel gestelde vraag. Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat bij sommige de pijngrens hoog is en bij anderen laag. Wat voor de één aanvoelt als “kriebelen” ervaart de ander als “pijn”.

 

Wij adviseren u daarom gebruik te maken van de verdovende crème. Deze kunt u via uw huisarts op recept krijgen. Wanneer u deze 30 minuten voor aanvang aanbrengt en afdekt met de bijbehorende pleisters wordt de opperhuid verdoofd.

 

Iedere tatoeage vervaagd in de loop der tijd. De meeste tatoeages zijn verstopt onder kleding, in tegenstelling tot permanente make-up. Onder invloed van UV licht en het bloed, dat een bepaald gedeelte opneemt van de pigment, vervaagt de kleur maar verdwijnt nooit! Heeft u de permanente make-up bij ons laten aanbrengen, dan kunt u jaarlijks de kleur laten opfrissen.

U ontvangt van ons het abonnement t.w.v. € 25,- kosteloos, waardoor u elk jaar automatisch een oproep krijgt. U kunt dan de PMU ieder jaar tegen gereduceerde prijs laten opfrissen.

De kosten voor het laten opfrissen van de wenkbrauwen:
– Binnen 1 jaar € 82.50
– Tussen 1 -2 jaar € 190.-

Met meer dan 40 jaar ervaring ben je in goede handen!