Beauty Mastereclass

Luxe beauty masterclass maakt van jou een fotomodel

J’esthé Skincare Boutique lanceert speciaal voor jou en/of je vriendin de BEAUTY MASTERCLASS.

Tijdens deze masterclass krijg je alles te weten over hoe jij een zuivere make-up kunt aanbrengen welke je huid laat stralen.
Deze masterclass is een luxe make-up workshop, onder het genot van een bubbeltje/gezond drankje met een lekkernij gaan we beginnen jou de in en outs uit te leggen van make-up.

Waarom is zuivere make-up zo belangrijk?

Je huid is je grootste orgaan en bestaat uit levende maar ook veel dode cellen. De meeste make-up bestaat uit een grote dosis talk. Talk zorgt ervoor dat de huid bedekt raakt maar ook dat de huid verstopt.
Tevens dehydrateert talk de huid enorm. Maar omdat talk een goedkoop product is wordt het meestal verwerkt in make-up producten.

Doordat je de huid compleet afsluit kan deze niet meer goed ademen. Het gevolg is dat vuiligheid er niet uit kan en goede stoffen er niet in. Je krijgt een slechte en verstopte huid met meeëters etc.

J’esthé kiest voor de zuivere make-up van Jane Iredale. Deze bevat geen talk maar mineralen waaronder “Mica” . Dit verstopt de huid niet maar voedt de huid.
Geschikt voor de meest gevoelige huiden. Door de foundations af te sprayen met een hydration spray, blijft deze ook nog eens de hele dag mooi zitten en geeft niet af.

Jane Iredale make-up is verzorgend voor de huid en heeft in 6 van de tien producten een natuurlijke SPF, waardoor deze ook nog eens tegen UV stralen beschermd. Daardoor is dit merk goedgekeurd door het Amerikaans Kanker instituut. Andere keurmerken van Jane Iredale zijn o.a : Vegan proof, niet getest op Dieren en sommige zijn zelfs glutenvrij.

Daarnaast is het hydrateren van je huid enorm belangrijk. dit doe je door voldoende vocht in de vorm van water tot je te nemen. Wil je meer weten over hoe belangrijk vocht is, dan raad ik je aan om het boek “Je bent niet ziek je hebt dorst aan te schaffen”.
Naarmate we ouder worden hebben we steeds minder hyaluronzuur wat voor veroudering van de huid kan zorgen. Nanotherapie is daarvoor een mooie oplossing.

Wat ga je leren tijdens de masterclass?

De masterclass is geschikt voor beginners en gevorderden. Normaal gesproken deden wij deze workshops klassikaal maar we zijn overgestapt op één of twee personen in een privé setting omdat we meer aandacht willen besteden per persoon. Klassikaal moesten we altijd onze aandacht verdelen tussen verschillende dames met verschillende interesses.

We beginnen bij de basis; wat is er nodig om jouw make-up lang te laten zitten.beauty masterclass
Belangrijk is; wat weet jij al en wat wil je weten, van daaruit maken we een start.

We kijken naar je gezichtsvorm, je kleur huid en ogen. Deze ingrediënten zijn belangrijk om een goede start te maken.

De kleur foundation is heel belangrijk om je een natuurlijke uitstraling te geven, wat past bij jou qua kleur maar ook qua product. De één vindt een poeder lekker de ander vloeibaar.
Niet geheel onbelangrijk, wat is jouw huidtype?

Daar is Jane Iredale in gespecialiseerd; speciale producen voor een vette, droge, oudere of gepigmenteerde huid. Heb je nergens last van dan kan je uit alle producten kiezen.
De kleuren van Jane Iredale zijn allemaal afkomstig uit de natuur. Zo heeft zij haar eigen kruidentuin van waaruit zij de pigmenten voor haar producten uitkiest. Ieder batchnummer kan dus ook een kleine afwijking hebben van de kleur.

Hoe kan ik deze masterclass reserveren?

Besluit je om een afspraak bij ons te maken, dan kan je dit eenvoudig online doen.

Je kunt dan kiezen of je alleen komt, deze sessie zal maar liefst 90 minuten duren, waarin je ontvangen wordt met een bubbeltje/gezond drankje en een lekkernij.
Of je kiest om samen met je vriendin of (schoon) moeder te komen dan duurt de sessie 150 minuten.

Kosten  per persoon zijn € 150,-
Voor twee personen € 250,-

Jij of jullie gaan na afloop niet alleen als een ster naar huis met een stralende make-up maar ook met een leuke Goodybag.
Wij kijken ernaar uit om jullie te ontvangen 🙂

Tot gauw
J’esthé Skincare Boutique