Laserbehandeling tegen ongewenste haargroei

Heb je last van ongewenste haargroei? Of stoor je jezelf aan die donkere stoppeltjes die zo snel na het ontharen weer terugkeren?

Bij J’esthé Skincare Boutique hebben wij dé oplossing! Met Laser, een lichtflitstechniek, verwijderen we overbeharing op elk gewenst lichaamsdeel definitief. Je bent met een aantal behandelingen van je ongewenste haargroei af.

 

Voorbereiding op laserbehandeling

Laser kan niet zomaar en niet altijd worden toegepast. Een specialiste beoordeelt eerst uw huid tijdens een huiddiagnose. Als je in aanmerking komt voor de laserbehandeling tegen overbeharing, dan moet je rekening houden met een aantal voorbereidende maatregelen:

  • Je mag de tijd voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank.
  • Je moet de te behandelen huid 2 dagen vóór de behandeling scheren.
  • Je mag de huid niet harsen of epileren tussen de behandelingen, wel scheren.

Onze specialiste vertelt je alles na de huiddiagnose. Laser is in ieder geval niet mogelijk bij een getinte en donkere huid en niet bij dons of grijze haren.

Tarieven per behandeling

Tussenstuk wenkbrauwen € 25
Bovenlip of kin € 39.-
Wangen € 45.-
Oksels € 49.-
Bikinilijn € 69.-; uitgebreid € 79,-
Onderbenen € 109.-, hele benen € 199.-
Vaatjes verwijderen  € 50.-(per 10 min)

laser definitief ontharen

Overtollige haargroei

Om de haren definitief te verwijderen zijn meestal zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig. Tussen elke behandeling zitten ongeveer 4 tot 6 weken maar na elke behandeling merkt je al duidelijk minder haargroei. J’esthé  vertelt je welke verzorging je tijdens deze periode en speciaal na elke behandeling moet gebruiken.

Lichtflitsen

Laser is een pijnloze behandeling die op elk lichaamsdeel uitgevoerd kan worden. Een speciaal apparaat ‘schiet’ speciale lichtflitsen op het te behandelen lichaamsdeel. Deze lichtflitsen verwarmen de haarzakjes waardoor die afbreken. Nieuwe haartjes kunnen er dan niet meer uitgroeien.