skincoach

Skincoach

Hoerahhh!
We zijn allemaal geslaagd als “Proud Member” voor ons SKINCOACH diploma.

Wat dat inhoudt?
Een gedegen studie in de wereld van vitamine A.  Hoe werkt onze huid, hoe gaat de opname en hoe kunnen we het beste advies aan onze klanten geven.

Klanten willen een zo snel mogelijk resultaat hebben. Soms is dat niet altijd mogelijk omdat de schade al vele jaren eerder ontstaan is.
Maar door de huid in kaart te brengen, door onze 3D huidscan, kunnen we ons advies perfect afstemmen op de wensen van de klant.

Dat is nog niet alles:
We hebben niet alleen onze bijscholingen en trainingen gehad op het gebied van onze cosmetica
( huidverzorging) maar ook de suppletie is erg belangrijk om het lichaam van binnenuit te kunnen voeden.
Tegenwoordig is gezonde voeding alleen niet meer genoeg.
In onze voedingsbodem zitten te weinig voedingsstoffen. Daarom is suppletie van vitaminen en mineralen in de vorm van een pil noodzakelijk. Het resultaat zie je versnellen doordat de immuniteit van het lichaam verbeterd wordt. Ontstekingen verdwijnen sneller, alsmede rimpeltjes, pigmentvlekken  en oneffenheden.

Gebruik je make-up?
Dan is het noodzakelijk je hierin te verdiepen. Wanneer je huid helemaal gezond is en je hem goed verzorgt, is het funest om hem weer dicht te smeren met make-up waarin veel talc en petroleumether is verwerkt. Eigenlijk is dan al je moeite voor niets geweest.

Hoe fijn is het dan, dat wij voor jou de oplossing hebben!
Ons make-up merk van Jane Iredale bevat alleen gezonde componenten. Goedgekeurd door het Amerikaanse kanker instituut, kunnen 5 producten een perfecte bescherming bieden tegen UV straling. Je huid wordt dubbel verzorgt door de make-up. Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen hiertegen en zullen zich verbeteren door dit merk.

Daarom zijn we er trots op dat we SKINCOACH zijn!

3 mooie merken waarmee we jouw huid in een perfecte conditie kunnen krijgen.
Wil je een goed advies? Ga dan naar onze website: www.jesthe.nl en boek je eerste intake/scan met behandeling!