Huidverbetering en
huidverjonging

Meer info

Klik op uw behandeling om deze aan te vinken

Close

Onze behandelingen  zorgen voor een gezonde en stralende huid

In onze Skincare Boutique in Almere bieden we diverse behandelingen aan, waarmee we de huid weer haar natuurlijke gezondheid, elasticiteit en glans teruggeven, zodat je huid er stralend uit ziet en prettig voelt.

 

 

Helaas zien we vaak een huid die tekenen van veroudering vertoont, slapper wordt en steeds meer lijntjes en rimpels in het gezicht krijgt. Een huid die pigmentvlekken vertoont, eczeem of andere irritaties heeft.

 

Maar dat is nu verleden tijd met onze behandelingen van het merk Environ. Een merk dat ontwikkeld is door een plastisch chirurg Des Fernandez uit Zuid Afrika.
De huid gezond van binnen maken door de huid vitaminen A op te laten nemen. Van lage naar hoge dosering op een zachte wijze en de dermaroller.
De juiste huidsuppletie om de huid van binnenuit te voeden is onlosmakelijk verbonden aan een goed resultaat.

Komt je voor de eerste keer?

Wij maken van te voren een huidscan waardoor we als het ware diep in de huid kunnen kijken.

Huidschade en kapotte adertjes, met het blote oog niet waarneembaar, kunnen we zien.

Hierdoor maken we een op maat gemaakt behandelplan waardoor je van te voren precies weet waar je aan toe bent.

 

Boek direct een huidscan met de eerste behandeling door op de button hieronder te klikken

Kosten:

Intake + huidscan + eerste behandeling € 150.-

Overige Environ behandelingen

Intensive + behandeling 90 minuten
Meest gekozen behandeling. Een combinatie van ontspanning en intensieve voeding van de huid. Inclusief micro-needling waardoor opname van het “filler serum” een boost geven voor de huid. € 154.-

Intensive behandeling 90 minuten
Een combinatie van ontspanning en totale voeding van de huid.
– insluizen serum en vitaminen gehele gelaat € 140.-
Focus behandeling 70 minuten
Deze behandeling “focust” zich op de twee belangrijkste probleem zones van de huid.
– insluizen serum en vitaminen op 2 zones € 110.-
Essentiël behandeling 60 minuten
Voor wie iets minder tijd heeft maar toch de cellen vol met vitamines gepompt wil hebben.
– insluizen vitaminen op gelaat € 95.-

 

ENVIRON MANUELE TREATMENTS

Vital behandeling; 60 minuten
Heerlijke een uur van  ontspanning. Verwennerij voor de huid en uitgerust naar buiten gaan.
Dat geeft deze behandeling. Inclusief een zachte peeling, massage en masker. €75.-

Deep Cleansing
; 45 minuten
Deze behandeling is geschikt voor een vette onreine huid. Na een uitgebreide reiniging gaan we de poriën, papels en pustels goed uitreinigen. € 75,00

 

ENVIRON COOL PEEL KUUR 

Superboost voor ieder huidtype. Zeer geschikt om te herhalen in het voor- en najaar. De huid ziet er nog frisser en vitaler uit. De vitaminen zullen beter opgenomen worden.
Voor alle huiden geschikt maar met name voor acne, rosacea, rimpels, gedehydrateerde huid en pigmentatie.

Deze behandeling gaat altijd in kuurvorm van 3 of 6 behandelingen. Dit om het beste resultaat met een langdurig effect te garanderen.

Prijs € 75,- per beh.

ELKE BEHANDELING EINDIGEN WIJ MET
BESCHERMING VAN JANE IREDALE MAKE-UP

Alles wat je wilt weten

Schadelijke invloeden als zon, milieuvervuiling of roken laten snel hun sporen na. Wij hebben diverse specialistische behandelingen om problemen zoals pigmentatie, couperose, rosacea, rode adertjes of acné te verhelpen.  Deze vaak intensieve behandelingen kunnen we inzetten wanneer uw huid in een slechtere conditie is of omdat de leeftijd hier om vraagt. We gebruiken hiervoor speciale producten van Environ.

 

Acne, of puistjes, worden veroorzaakt door ontstoken talgkliertjes op het gezicht, de rug, schouders, nek en armen. Door een overmatige talgproductie en besmetting met bacteriën ontsteken die kliertjes en ontstaan de bekende mee-eters en puistjes. Acne is hardnekkig en wordt vaak verkeerd behandeld. Wie de verkeerde verzorging gebruikt of ze zelf probeert uit te knijpen, verergert de acne en riskeert zelfs littekens.

De mate van acne en de oorzaak bepaalt het aantal behandelingen. Na de huiddiagnose en een persoonlijke intake in Almere stellen wij u een behandelplan voor. We gebruiken tijdens deze behandeling de producten uit de Environ Clarity+ lijn.

Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment in de huid, die we herkennen als donkere vlekken veroorzaakt door een teveel aan melanine. Deze vlekken kunnen verwijderd worden via specialistische behandelingen. Welke voor u het meest geschikt is, wordt duidelijk na een deskundige diagnose door een van onze specialisten.

Wil je echt de oorzaak van het probleem aanpakken begin dan met de producten van Environ.  Dit voorkomt dat er nieuwe pigmentvlekken in de toekomst zullen ontstaan. Environ is een lijn van hoogwaardige huidverzorgingsproducten gebaseerd op vitamines. Door de unieke samenstelling is het zeer geschikt voor de behandeling van de huid die intensieve aandacht nodig heeft, zoals bij pigmentvlekken

Elk Environ product is ontwikkeld om de huid optimaal te verzorgen en te beschermen.

Bij Environ is er sprake van hoge concentratie actieve ingrediënten in de producten. Daarom raden wij u een persoonlijk advies aan met één van onze speciaal opgeleide Environ specialisten. U bent dan verzekerd van de correcte producten met daarin de juiste dosis werkstoffen, passend bij uw huidconditie.