huidscan

Deskundige huidscan met de MAC

Deskundige huidscan met de MAC
(Multi Analysis Center)

“Wereldwijd het meest uitgebreide en nauwkeurige huidanalyse systeem”.

Een grondige huidscan vormt de basis voor het bereiken van een optimaal resultaat. De  MAC apparatuur meet nauwkeurig het vetgehalte, vochtgehalte, zonschade en de huidstructuur. Deze meting geeft aan welke leeftijd uw huid heeft in vergelijking met uw werkelijke leeftijd en waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn.huidanalyse

De MAC is een uniek apparaat, de MAC geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid. De MAC huidscan is enorm populair, mensen komen van heel Nederland naar Almere voor deze scan.

Normaal gesproken worden huidanalyses uitgevoerd met het blote oog. Uiteraard kunnen we als huidexperts dan al veel vaststellen maar met de MAC huidscan gaan we een stap verder. De MAC huidanalyse geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid, ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

De analyse met de MAC-Vision geeft concreet weer wat de conditie van uw huid is. Door deze uitgebreide analyse en een vakkundige interpretatie kunnen wij u vertellen wat uw huid nodig heeft. Wij kunnen u de beste producten voor uw huid adviseren welke thuis hun werk doen met de daarbij behorende behandeling; klik hier voor meer informatie. Het apparaat slaat de foto’s op waardoor het mogelijk is na verloop van tijd de bereikte resultaten terug te zien met een voor-na foto.

Wat kan een MAC huidscan dan meten?

  • UV (zon)schade
  • De grootte van de poriën
  • De hoeveelheid rimpels en de diepte daarvan
  • Pigmentschade
  • Vochtgehalte
  • De hoeveelheid talg
  • De elasticiteit van de huid

Hoe gaat de MAC huidscan in zijn werk?

De MAC huidscan maakt een foto van uw gezicht. Speciale software maakt het mogelijk de status van uw huid weer te geven. De MAC huidscan maakt een berekening van het aantal en de grote van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de UV (zon) schade.

Doordat de MAC huidscan een vergroting van het huidbeeld geeft van wel 50 maal kunnen onder andere de structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven.

Met de MAC huidscan bent u er dus zeker van dat de behandeltherapie en producten voor uw huid de juiste zijn!

Wilt u ook een uitgebreide analyse dan kunt u online een afspraak maken of ons bellen. De kosten bedragen € 75,- . Combineert u dit samen met een gezichtsbehandeling, krijgt u als klant van J’esthé Cosmedischekliniek deze huidanalyse van ons CADEAU!