liquid gold

Liquid Gold wat doet dat met je huid?

De Australische Michelle Doherty is de drijvende kracht achter ALPHA-H. Ze heeft jarenlang een ernstige vorm van acne gehad die ook na haar jeugd niet verdween.
Bij toeval ontdekte zij  de product-formule die zij later omdoopte tot ‘Liquid Gold’.
Dit is een internationale bestseller geworden. Wat maakt dit “vloeibaar goud” zo speciaal?

Over ALPHA-H

”ALPHA-H is een vooraanstaand merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Hoge percentages van o.a. glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E, garanderen dat het product in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering. 

 

ALPHA-H Liquid Gold is een op glycolzuur welke een exfoliërende werking heeft.. Het is een multifunctioneel 4-in-1 product dat werkt als lotion, exfoliant, serum én moisturizer tegelijkertijd.
Een ‘overnight facial’, welke de volgende ochtend meteen zichtbaar resultaat geeft: je huid heeft een egale, gladde en frisse uitstraling. Afhankelijk van het huidtype bereik je resultaat om het iedere avond te gebruiken, andere met een meer gevoelige huid bereiken resultaat door het om de avond te gebruiken.

Na het reinigen ’s avonds  met een niet-schuimende cleanser, die de pH-waarde van de huid intact laat breng je  Liquid Gold aan op een schone, droge huid.alpha h liquid gold voor een mooie huid
Voor het beste resultaat laat je de exfoliërende lotion ongestoord op je huid inwerken en breng je géén moisturizer aan. Dat is voor sommige even wennen…

 

De voordelen van ALPHA-H Liquid Gold op een rijtje:

 • Een makkelijk alles in één product: lotion, exfoliant, serum én moisturizer.
 • Een facelift in een potje door de combinatie van 5% glycolzuur en een lage pH waarde van het product. Dit zorgt voor een betere hydratatie en huidverbetering van binnenuit
 • Glycolzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing, geeft de teint een boost, en vervaagt rimpeltjes, pigmentatie, (acne)littekentjes en zonschade.
 • Een top product voor een onzuivere huid; omdat het tot diep in de poriën schoon, maakt.
 • De huid heeft doorgaans al na één keer een zichtbaar egalere, frissere, vollere en strakkere uitstraling.
 • Geschikt voor alle huidtypen. Maar zeker voor huidjes met verlies van elasticiteit, (vroegtijdige) veroudering, vale teint, pigment- en ouderdomsvlekken, verdikte (rokers)huid, acne, littekens en grove poriën.
 • Vrij van parfum, parabenen, siliconen, minerale olie en sulfaat (SLS). Niet getest op dieren. Dit product heeft een pH waarde van 2.5.

  ACTIEVE INGREDIENTEN

   

  • Glycolzuur (5%) zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen; het ‘exfolieert’ (mild scrubben) de huid.  Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid (na je 30e levensjaar) dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van schilfers en onzuiverheden toe. Het gebruik van een exfoliant is een perfecte manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven. Ook kan je huid beter vocht vast houden en worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar.
  • Zoethout extract verheldert de teint, vlekjes en pigmentatie. En het helpt om de poriën te verfijnen.
  • Zijde proteïnen zijn eiwitten (identiek aan eiwitten van de huid) die tot 330x hun eigen gewicht aan vocht kunnen binden, dus sterk hydraterend. Helpt daarnaast de teint te egaliseren en verbeteren.

  GEBRUIK EN MIJN MENING

  Na het reinigen met een niet schuimend middel is het advies om over de Liquid Gold geen moisturizer te doen. Doe dit snel en eenvoudig met een watje en breng de liquid gold aan op je gezicht, hals en decollete. Het kan tintelen maar dit gevoel verdwijnt ( dan weet je in ieder geval dat het iets doet 🙂
  Het is even wennen maar je huid kan zich beter herstellen. Het gebruik van een nachtcrème verhoogt de PH-waarde van de huid wat de effectiviteit van Liquid Gold vermindert. Echter bij een droge huid kan vanwege comfort toch wat Liquid Gold Moister Repair creme gebruikt worden.

  Ik zelf gebruik al jarenlang Environ naar volle tevredenheid. De hoogste stap in de opbouw met vitamine A heb ik al gehad. Ik wil meer!
  Dat bracht mij op Alpha-H.  De Liquid Gold serie van Alpha-H is een perfecte aanvulling op de producten van Environ. dus wie al wat gewend is ( maar ook als je nog niets gewend bent en snel stappen wilt maken) is dit product geweldig!