Ontgiftende

leverreiniging

De lever is één van de meest belangrijke organen

door zijn grote ontgiftende werking

Verder heeft de lever een belangrijke rol bij o.a. het vetmetabolisme en de hormoonhuishouding. Het is dan ook logisch dat je gezondheid achteruit gaat als je lever teveel tijd moet besteden aan het verwijderen van toxische stoffen.

Door het eten en drinken van teveel ongezond voedsel, komen er giftige stoffen in het lichaam. De lever moet extra hard werken om deze stoffen uit het lichaam te krijgen. Het reinigen van de lever is een belangrijke stap in de richting van een gezond lichaam.

 

Door een leverreiniging zullen de cellen van uw lichaam weer meer zuurstof tot zich kunnen nemen, voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen, afvalstoffen sneller verwerken en zo in perfecte harmonie komen met uw zenuw- en hormoonstelsel en alle andere delen van het lichaam.

MET EEN SCHONE LEVER WEER GEZOND EN VITAAL

Alles wat je wilt weten

Galstenen zijn geen échte stenen, maar opgehoopt cholesterol met toxinen. Ze zijn een direct gevolg van een ongezond eet- en leefpatroon. Deze worden gevormd in de lever wanneer de lever teveel belast wordt met toxische stoffen. Sommige mensen hebben er nooit last van maar wanneer een “steentje” los schiet komt deze meestal klem te zitten bij de galblaas. De chirurg zal dan de gehele galblaas verwijderen, omdat anders de koliekpijnen te heftig zijn. Gevolg naderhand hiervan is een probleem met de vetvertering. Je kunt dus beter preventief je lever goed reinigen om dit te voorkomen.

 

Het is aan te raden voor de reiniging je darmen goed te legen, zodat de galstenen makkelijk de darm kunnen verlaten. Ook na de leverreiniging is het aan te raden dit te herhalen, omdat achtergebleven galstenen voor flinke pijn in de darmen kunnen zorgen. J’esthé Skincare Boutique heeft hiervoor speciale producten voor thuisgebruik maar beter is een darmspoeling te doen voor en ná de behandeling.

 

Tijdens de begeleiding leggen wij je uit hoe je voor 7 dagen jouw voedingspatroon moet aanpassen. Gedurende de reinigingsweek kan je gewoon functioneren. Je kunt normaal naar je werk en de gewone dingen blijven doen. Wel raden wij je aan geen etentjes of feestjes te plannen. Je krijgt twee producten van ons mee welke je absoluut nodig hebt tijdens de leverreiniging.

 

Hou er rekening mee dat je de 6e dag van de reiniging vanaf 14.00 ’s middags niets meer mag eten en de 7e dag tot 13.00 uur ’s middags aan huis bent gekluisterd, in verband met het loskomen van galstenen.

Heb je last van de volgende symptomen?

Het is verstandig om een leverreiniging te doen bij de volgende symptomen:
spijsverteringsproblemen – diarree – constipatie – kleikleurige ontlasting – winderigheid – aambeien – zeurende pijn in rechterzij – moeite met ademhalen – hoge cholesterol – hart en vaatziekten – misselijkheid en braken – depressie – seksuele problemen – blaasproblemen – menstruele en menopauzeaandoeningen – problemen met zien – opgezette ogen – huidaandoeningen – ouderdomsvlekken – duizeligheid en flauwvallen – verlies van spierspanning – gewichtstoename of -verlies – donkere kleur onder de ogen – ongezonde huidskleur – tong die glanst of wit of geel bedekt is – vastzittende schouder – stijve nek – hoofdpijn en migraine – en nog vele andere