acne vergoed

Acné specialisatie (vergoeding door zorgverzekeraar)

Acne is een vervelende aandoening op het gezicht. Dit ontstaat doordat puistjes of mee-eters gaan ontsteken. Een vervelende aandoening die zowel op het gezicht, de rug als de borst kunnen ontstaan.  Een goede verzorging is dan van belang met huidverbeterende behandeling. Deze verminderen de acne, brengen de huid in balans en voorkomen blijvende littekens.

J’esthé Cosmedischekliniek heeft ANBOS schoonheidsspecialisten welke in het bezit zijn van de specialisatie Acne. In sommige gevallen krijg je de behandeling zelfs vergoedt door de zorgverzekeraar.acné-specialisatie

Acne bij Jeugd

Jeugdpuistjes of te wel Acne vulgaris is de medische term. We spreken van acne als de poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren.

Acne bij volwassenen

Acne begint vaak rond de puberteit , het kan gemiddeld zo’n vijf tot tien jaar duren. Echter zijn er ook dertigers die nog steeds klachten hebben. Gekscherend noemen we dit weleens de “tweede jeugd”. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen. Vaak zijn er dan nog andere oorzaken aan te wijzen waardoor er ontstekingen in het gezicht of lichaam ontstaan.

Een mooie huid komt van binnenuit

Bij J’esthé kijken we net iets verder. Niet alleen naar de problemen op de huid.  Door middel van een anamnese proberen we meer inzicht te krijgen hoe de acné ontstaat. Vaak zorgen de darmen namelijk voor 80% van alle lichamelijke klachten. Om tot een goed resultaat te komen is het vaak aan te raden om ook uw darmflora in goede balans te krijgen. De darmfloratherapeut kan u tijdens een consult meer vertellen wat zij voor u kan betekenen.

Hoeveel behandelingen

De mate van acne en de oorzaak bepaalt het aantal behandelingen. Na de huiddiagnose en een persoonlijke intake in Almere stellen wij u een behandelplan voor.
Wil je meer informatie neem dan contact met ons op per telefoon 036-5366688 of per mail: info@jesthe.nl

Boek direct je behandeling

Makkelijk en snel via ons online afspraken systeem op de tijd dat het jou uit komt.