Voorkom pigmentvlekken deze zomer!

Voorbereiding

De beste voorbereiding op de zomer en bescherming tijdens het zonnen begint bij een goede verzorging.
Een bruin kleurtje is leuk, alles staat mooier en je voelt je beter. Zon doet de mens goed, natuurlijk want vitamine D hebben we nodig voor allerlei functies in ons lichaam ( onder andere de botvorming). Teveel zon is schadelijk voor het lichaam. Mensen welke vroeger als gekken lagen te bakken in de zon, eerst verbranden en daarna pik zwart terug kwamen van vakantie, die hebben nu een grotere kans op huidkanker. 1 op de 5 mensen heeft hiermee te maken. Een serieuze zaak dus om dit niet meer te doen en je huid goed te beschermen met een hoge zonnefactor.

Tegenwoordig weten we gelukkig beter, een te bruine “zonnebank” kleur is uit! Is geen teken meer van welvaart, ziet er zelfs een tikje ordinair uit.
Wat een groter probleem is; de pigment vlekken die ontstaan tijdens de zomer. Pigment wordt gevormd door opgehoopte pigmentcellen. Pigmentcellen die niet goed gevoed zijn en de weg een beetje kwijt zijn hopen op elkaar en zorgen voor de donkere plekken in het gezicht.

[us_single_image image=”5941″]

Environ heeft een aantal producten waarmee je de huid kunt beschermen tegen zonnestralen en pigmentvlekken helpt voorkomen en verminderen.

  1. Clarifying Lotion: Breng aan na het tonifiëren. Deze lotion zorgt ervoor dat pigmentvlekken vervagen en resulteert in een heldere egale teint. Mooi meegenomen; hij verbetert ook de hydratatie.
  2. Anti-oxidanten Gel: Meng met je vitamine crème van Environ. Het maakt de huid resistenter tegen invloeden van de zon en vermindert de zongevoeligheid. Mooi meegenomen; neem mee op vakantie als aftersun en plaats de gel in de minibar voor een extra koel en kalmerend effect. Zeer geschikt voor muggensteken.
  3. C-boost: meng met de vitamine crème van Environ. Door de hoge dosis vitamine C zal het de huid beschermen tegen de schadelijke invloeden en gaat huidveroudering tegen. Mooi meegenomen; gebruik C Boost langs de ogen om bruine kringen en kraaienpootjes te verminderen.

Zolang de voorraad strekt. Deze drie producten in een handige reis toilettasje, voor € 118,50.