plasma

Plasma een huidlift zonder snijden!

Zoals je van ons gewend bent volgen we alle nieuwe trends op de voet.  Maar niet alle nieuwe ontwikkelingen beloven wat ze doen.
Daarom testen we eerst alles uit als onze interesse er naar uit gaat.

Zo dit keer de plasma behandeling.

Door middel van plasma “een ionisch gas” wordt de huid verwarmt waardoor er krimping plaats vindt in de dermis. De huid krimpt zodanig waardoor je o.a. een ooglidcorrectie zonder snijden kan bewerkstelligen. Verder is het mogelijk om rimpels te behandelen zoals kraaienpootjes en de bovenlip. Pigmentvlekken en couperose is heel mooi te verwijderen met de plasma.

Wat doet de plasma?
De plasma-pen is een nieuwe non-invasieve* revolutionaire behandeling. De  plasma produceert aan het uiteinde van de pen een klein flitsje. Dit flitsje dringt door in de huid. Dit werkt op de fibroblasten waardoor de huid direct krimpt en zorgt  voor een verstevigend effect en voor een snelle en litteken-loze genezing.

Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt,  ontstaat er een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie.  Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst waardoor de huid direct zichtbaar krimpt en de overtollige huid wordt gelift. De pen raakt de huid dus niet aan en de huid blijft gesloten.

Deze behandeling is daardoor ook geschikt voor alle huidtypes, behalve de negroïde huid.

Resultaat?
Als de huidconditie in goede staat is zal het resultaat langer aan blijven. Rimpels zoals de frons zullen eerder terug zijn dan huidverslapping. Na 1 behandeling is het resultaat al zeer goed zichtbaar.  Daarnaast heeft de behandeling ook nog een doorwerkend effect. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 8-12 weken door in de huid en is het optimale resultaat  ook pas dan zichtbaar. Soms zijn er meerder behandelingen nodig, afhankelijk van de conditie van de huid.

Downtime…

Omdat we de behandeling zelf aan den lijve hebben ondervonden kunnen we je goed informeren. Bij de oogleden kan er wat zwelling ontstaan na de behandeling. Koeling is aan te raden om dit zoveel mogelijk tegen te gaan. De hele kleine stipjes kun je het beste verzorgen met “colostrum”, dit is een hoge “anti-oxidant” wat voor een snelle genezing zorgt. Na ongeveer 4 dagen gaan de korstjes eraf vallen. Na 1 week mag je je weer opmaken. Heel stiekem gebruikte ik na twee dagen al voorzichtig wat mascara:).

Dus in principe kun je gewoon de volgende dag naar je werk. Ik heb dat ook gedaan. Alhoewel ik zowel mijn oogleden als mijn hals heb laten behandelen vroegen heel weinig mensen wat ik had gedaan. Pas op het moment dat ik het vertelde viel het ze op.

Kosten…

De kosten van de boven oogleden zijn € 399.-  doe je onder en boven tegelijk dan ben je in verhouding goedkoper uit. Of combineer je de behandeling met bijvoorbeeld het laten weghalen van pigment of couperose dan maken we speciaal voor jou een mooi prijsje.  Ben je geïnteresseerd, wil je afspreken of wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs.