Lipliner kan in verschillende kleuren, vormen en diktes worden aangebracht. Dit gebeurt met hele kleine naaldjes die het pigment voor de lipliner in de bovenste huidlaag aanbrengen. Als de huid wat ouder wordt en de lippen hun jeugdige volheid verliezen, is een permanente lipliner ideaal om uw gezicht meer kracht en expressie te geven. Maar ook als u niet tevreden bent over de natuurlijke vorm van uw lippen, is deze permanente make-up een effectieve oplossing.

Voor vollere lippen of een mooiere vorm

 

Vollere lippen, een sterkere lipcontour of het corrigeren van de vorm van de lippen kan met een lipliner als permanente make-up. De specialistes in ons beauty- en afslankcenter in Almere zetten bij u een mooie lipliner die past bij uw gezicht.

Persoonlijk advies

 

De huid van de lippen is heel gevoelig. Daarom kunt u deze plaatselijk verdoven met Emla-crème zodat de behandeling niet pijnlijk is. Deze crème kunt u zelf via uw huisarts krijgen. Voor een langdurig en goed resultaat adviseren wij altijd een nabehandeling. In onze schoonheidssalon in Almere geeft uw specialiste u ook persoonlijk advies over de beste verzorging van de huid rond uw lippen na de behandeling.

Behoefte aan persoonlijk advies?