Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Cremes en lotions zijn belangrijk, maar hun werking gaat maar tot een bepaald niveau.

De eerste stap in een doeltreffende huidverzorgingsroutine begint met de supplementen van Advanced Nutrition Programme. Wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen en bieden ondersteuning van de gezonde huid van binnenuit.

 

Niet alle supplementen zijn hetzelfde. Daarom worden de ingrediënten van Advanced Nutrition Programme zorgvuldig getest en overtreffen de industrienormen. Geen kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen en de visoliën worden nauwgezet gescreend op milieuverontreinigende stoffen.

Start met het maken van een 3D huidscan.

Skin Complete = het ultieme krachtteam

Baanbrekende huidverzorging van de 21ste eeuw combineert vitamines en antioxidanten voor hun ANTI –AGEING voordelen. Skin complete is een combinatie van twee hoogstaande supplementen voor een gezonde huid. Skin vit A + verrijkt met vitamine D, en Skin Antioxidant.De huid van binnenuit beschermen is een mooie aanvulling op al het goede werk dat je gevitamineerde cremes , van Environ, aan de buitenkant uitvoeren.

Skin Vit A+ = De voedingsstof voor je huid

Vitamine A is de ultieme voedingsstof voor de huid. Zelfs de European Food Standards Authority bevestigd dat ze de huid gezond houdt. In Europa heeft echter 95% van de vrouwen een tekort aan deze vitamine. Skin Complete vult je tekorten aan en helpt je huid gezond te houden.

Skin Antioxidant = De kracht van planten

Skin Antioxidant bevat zeven krachtige fytonutriënten afkomstig uit planten. De huid heeft, net als planten, antioxidanten nodig die bescherming bieden tegen licht. Elke bron van licht, ook kunstlicht, creëert vrije radicalen die vroegtijdige veroudering veroorzaken. Bescherm je huid van binnenuit en laat ze er langer jonger uitzien!

Skin Omega’s = De hydratatieboost

De natuurlijke oliën in je huid helpen om haar gezond te houden en gehydrateerd te houden. Maar factoren zoals je leeftijd, voeding, vervuiling en temperatuursveranderingen kunnen een droge huid veroorzaken. Skin omega’s+ bevat omega3- en omega6- vetzuren, en is verrijkt met vitamine A voor een gezonde huid. Het supplement is gemaakt van buitengewoon zuivere visolie van Epax, een leidinggevende leverancier met uitstekende “groene” referenties. Het zorgt dus zowel voor milieu als voor je huid.

Skin Accumax = Een natuurlijk zuivere gave huid

Skin Accumax heeft een unieke formule op basis van een baanbrekend en huidperfectionerend ingrediënt DIM en andere actieve ingrediënten die het aanzien van de huid verbeteren.

 

“Toen ik begon met het innemen van Accumax, was ik echt overdonderd door de snelle werking. In het verleden deed ik alles om maandelijkse opstoten van puistjes te vermijden, maar altijd hield ik er littekens aan over en wekenlang had ik een rode huid. Ik zit nu echt zelfverzekerd in mijn vel en die maandelijkse periode schrikt me niet meer af.” —Emma

Colostrum-C = Ondersteun je immuunsysteem

Dit supplement is een mix van colostrum afkomstig van melkvee en vitamine C. Het bevordert de gezondheid en helpt infecties te bestrijden. Colostrum is de enige natuurlijke aanvullende bron van groeifactoren die zorgen voor een gezonde groei en een normaal herstel van huid-, spier-, zenuw-, en kraakbeencellen. Ons lichaam produceert van nature deze groeifactoren maar ze nemen af naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit. Colostrum-C helpt je huid er tonischer en strakker uit te zien.

FOTORESULTATEN MET DE HUIDSCAN

Wanneer je suppletie gebruikt om de huid beter te maken kan je direct de huid aan de buitenkant goed gaan verzorgen met de juiste producten. Vraag ons een huidscan te maken, zodat je een professioneel advies krijgt en de juiste producten voor jouw huid geadviseerd krijgt. Buiten het feit dat wat je zelf ziet en voelt aan je huid, krijg je na 6 maanden opnieuw een huidscan van ons en kan je het bewijs op foto zien!