Zomerse benen

Niemand wil met behaarde onderbenen de zomer in gaan, toch? Niets is meer onvrouwelijk dan haren op de onderbenen. Sommige hebben dons haren andere echte zwarte haren. Er is een simpele oplossing om dit snel en vakkundig weg te laten halen. Binnen 15 minuten zijn uw onderbenen met hars onthaart. Resultaat is dan heerlijk zachte benen. Bij J’esthé harsen ( of waxen wat de engelse term is) wij uw haren zo goed dat ze niet afbreken. Als dit namelijk niet goed gebeurd, en de haren breken af, dan heeft u direct stoppeltjes.  Het harsen van de onderbenen kost slechts € 37,50. U heeft hier zeker 4 – 6 weken plezier van.

Niet alleen de benen kunnen geharst worden, uiteraard kunt u ook kiezen voor uw oksels, bikinilijn ( oeps ietsepietsie pijnlijker), bovenlip, wenkbrauwen of wangen. Alle haren over het hele lichaam kunnen op deze manier verwijderd worden. Harsen

Sommige vragen wel eens of het pijn doet. Sommige plekken zijn gevoeliger als andere, dat moet ik bekennen. Iedereen overleeft het wel, dat dan wel weer:).
Nee alle gekheid op een stokje, het valt best wel mee. Het gebeurd snel dus dan is het allemaal iets minder gevoelig, we werken met de modernste harssoort wat zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt is.

Ben je enthousiast geworden of heb ik je helpen herinneren aan je haren op je onderbenen voordat je met vakantie gaat?
Voor al onze lycon wax behandeling bekijk je uiteraard onze site waar je direct kunt boeken.