Je voeten zijn je steunpilaren, ze dragen je je hele leven. Een pedicurebehandeling is daarom ook geen overbodige luxe. Een goede voetverzorging voorkomt namelijk veel problemen!

Het knippen, reinigen en polijsten van de nagels wordt door ons verzorgd. Eelt en likdoorns kunnen worden verwijderd. Ingroeiende nagels en kloven behoren tot de verleden tijd. Niet alleen vrouwen maar ook zeker ook mannen en jongeren hebben baat bij een regelmatige behandeling.

 

Kosten

Pedicure 30 minuten € 32,50

OPI voetbehandeling € 32,50

Lees hieronder wat het verschil is tussen deze behandelingen

Vrouwen én mannen met of zonder problemen kunnen bij ons terecht

Cosmetisch of medisch?

Tijdens een medische pedicure behandeling knippen we de teennagels, verzorgen de nagelriemen, verwijderen overtollig eelt en eventuele eeltpitten. Deze behandeling is meestal pijnvrij, tenzij er voetproblemen zijn zoals ingegroeide teennagels.

Het verschil met de medische pedicure en de OPI voetbehandeling: de OPI voetbehandeling is een cosmetische voetbehandeling, hier worden geen eeltplekken of ingegroeide teennagels weggehaald. De cosmetische voetbehandeling kan prima gecombineerd worden met een medische pedicure behandeling omdat tijdens deze behandeling een scrub, massage en pakking gegeven word.

BOEK NU DIRECT UW PEDICURE OF COSMETISCHE OPI VOETBEHANDELING