Effectief vet verliezen
door bevriezing
met Coolcurve.

Meer infoPrijzen

Effectief vet verliezen
door bevriezing
met Coolcurve.

Bevriezen van vetcellen met CoolCurve

Coolcurve is een zeer effectieve manier om, zonder operatie, vet te verliezen op plaatsen waar het moeilijk afgaat. Zeer geschikt voor mensen die een dieet doen, gezond leven en/of aan sport doen maar bepaalde plekken het vet niet wil verdwijnen.

In tegenstelling tot andere cryo-lipolyse methode (bevriezingsmethoden) zal de Coolcurve eerst de huid verwarmen.

Daarna wordt het vet gekoeld (bevroren) om het te kunnen oplossen. Hierdoor is er een beter en sneller resultaat.

Tevens is het mogelijk om bij de Coolcurve meerdere zones tegelijk te behandelen of zelfs met hetzelfde apparaat twee behandelingen tegelijkertijd uit te voeren!

 

Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van min 3 behandelingen:
TARIEVEN

Losse behandeling € 125,-

Lees hieronder meer informatie of boek simpel en snel hier je intake en/of je eerste afspraak!

Een pijnloze behandeling zonder hersteltijd.

 

met meetbaar resultaat al na 2 maanden!

Alles wat je wilt weten

CoolCurve

Tijdens de behandeling wordt een membraam en “handle” op het te behandelen zone geplaatst. Deze handle zal eerst de huid verwarmen en daarna koelen tot maximaal -11 graden. Daarna begint het afbreken van de vetcellen door het natuurlijke metabolisme van het lichaam. Het is verstandig om minstens 2 liter water te drinken om de afvalstoffen goed uit het lichaam te kunnen verwijderen. Dit is een proces van een aantal weken en geleidelijk zal het resultaat zichtbaar worden (tussen de 2 en 8 weken).

De behandeling duurt ongeveer één uur en we raden aan ongeveer 2-3 behandelingen te doen. Er zal een persoonlijk behandelplan opgesteld worden afhankelijk van je wensen en we geven je een eerlijk advies.

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om van overtollig vet af te komen, zoals liposuctie en RF Energy of sterke geluidsgolven. Bij liposuctie kan je in één keer veel vet weghalen, maar dit moet altijd onder verdoving. Ook kan het littekens achterlaten of een asymmetrisch eindresultaat. Bij RF Energy of sterke geluidsgolven bereik je wel het diepere vet, maar dit kan ook gezonde, normale cellen aantasten. Ook is de behandeling niet compleet pijnloos zoals de Coolcurve behandeling.

 

We kunnen de Coolcurve behandeling niet uitvoeren met de volgende contra-indicaties: lever of nierproblemen, ziekte van Raynaud, een hele hoge bloeddruk, hartklachten of pacemaker of tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Doet het pijn?

Over het algemeen wordt de behandeling als comfortabel ervaren. Het is niet nodig om het te behandelen gebied te verdoven. De klant kan tijdens de behandeling naar muziek luisteren, zijn laptop gebruiken of een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaan. De behandeling is geheel veilig. De eerste paar minuten ervaar je een prettige warmte, daarna wordt het geleidelijk kouder.

Tarieven

Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van min 3 behandelingen:
TARIEVEN

Losse behandeling € 125,-