gezichtbehandeling

Verwen je huid en ontstress

Verwen je huid
En dat is niet alleen goed voor je huid maar ook voor je algemeen wel bevinden. In de drukte van alle dag vergeten we onszelf wel eens.
In de schoonheidssalon van J’esthé zorgen we tijdens de gezichtsbehandeling dat je huid er stralend uit komt te zien. Een grondige reiniging, het modelleren van de wenkbrauwen of , als je dat wilt, het harsen van de bovenlip. Daarna geven we de huid een fijne peeling waardoor deze super glad gaat aanvoelen.

Heerlijke massage
Tijdens de massage zul je heerlijk weg dromen en je gedachten laten gaan. Je komt hierdoor helemaal tot rust en laat alle spanning gaan. De voedingsstoffen in de zacht geurende massageolie zullen diep opgenomen worden omdat tijdens de massage je doorbloeding gestimuleerd wordt.

Voedend masker
Na de massage brengt de schoonheidsspecialiste een voedend masker aan. De doorbloeding is door de massage al flink op gang gebracht en de huid staat open voor de laatste vitaminen welke nog aangebracht gaan worden door een SUPER voedend masker. Dit masker blijft zacht op de huid en je kunt nog even relaxen onder de heerlijk warme deken.

Mooi de deur uit
Bij een lekkere gezichtsbehandeling hoort uiteraard een mooie dag make up. Met de make-up van Jane Iredale krijg je van ons een natuurlijke make-up, een laagje beschermde make-up met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Beschermd tegen de weersinvloeden van buiten verlaat je na een lekker kopje koffie of thee onze salon.
Je kunt er weer tegen!!!