blog zonnen

Veilig zonnen: een must

Heerlijk als de zon weer op je huid schijnt; je wordt er vrolijker van, meer ontspannen en je krijgt een lekker kleurtje.
Helaas heeft teveel zon, en vooral onbeschermd in de zon, ook een keerzijde. Huidveroudering, pigmentvlekken of in het ergste geval huidkanker.

UV straling komt niet alleen voor als het zonnetje schijnt maar is ook aanwezig in bijv onze beeldschermen, lampen en mobieltjes.
Het is dus belangrijk dat je iedere dag jezelf goed beschermd tegen deze schadelijke straling welke afbraak doet aan onze vitamine A in de cel.

In dit artikel kun je lezen hoe je dat op de beste manier doet zodat je een gezonde huid houdt.

BELANGRIJK: We merken dat steeds meer mensen zich insmeren met een hoge factor 50. FOUT! Doe dit absoluut niet.
Waarom niet: wij leveren van Environ een factor 15 welke op natuurlijke basis is. Door het gebruik van onze vitaminen producten is jouw cel al geupgrade met een bescherming van factor 20.
Ga je dan een chemische factor 50 eroverheen aanbrengen dan breng je allemaal vrije radicalen in de huid welke weer afbraak van je vitaminen A tot gevolg heeft.
Factor 15 van de RAD of Alpha Day is meer dan genoeg omdat deze ook aangevuld zijn met anti oxidanten zoals C en E, hierdoor is de bescherming nog hoger ( maar mag wettelijk niet als spf aangerekend worden).

Ben je klant van ons en gebruik je Environ, dan ben je aangemerkt om ook online je producten te bestellen. Hier de link om direct naar de zonneproducten te gaan.