Mooi ‘oud worden’ willen we allemaal, maar helaas zien we vaak een huid die slapper wordt en steeds meer lijntjes en rimpels in het gezicht toont. Ook pigment vlekken, rode adertjes en eczeem helpen niet mee aan een jeugdige uitstraling. In onze Skincare Boutique in Almere bieden we diverse behandelmethodes aan, waarmee we de huid weer haar elasticiteit en glans teruggeven, zodat je er weer jaren jonger uitziet.

 

Huidverjonging

In onze Skincare Boutique in Almere bieden we diverse behandelmethodes aan, waarmee we de huid weer haar elasticiteit en glans teruggeven, zodat je er weer jaren jonger uitziet. Afhankelijk van uw behandelplan, uw huidconditie en uw wensen zijn er diverse behandelingen mogelijk bij J’eshté Skincare Boutique. Belangrijk is ook thuis de goede producten te gebruiken. De Environ producten doen thuis hun werk en het resultaat gaat u zeker zien! Wanneer u dit combineert met behandelingen, zult u sneller resultaat zien omdat wij tijdens een behandeling de huid “doorlaatbaar” maken voor de producten, waardoor het product sneller naar de levende cellagen gaat.

 

Mannen

Ook voor mannen bieden we in onze Skincare Boutique verschillende gezichtsbehandelingen aan. Zoals de kort maar krachtig!-behandeling. Een reinigende behandeling met een scrub, waarbij onzuiverheden en eventueel ingegroeide baardharen worden verwijderd. Deze behandeling duurt 30 minuten en is net als onze andere behandelingen te boeken in onze Skincare Boutique in Almere en online.

 

Dermaroller

De naaldjes van de Dermaroller worden tijdens de behandeling over je gezicht gerold en maken microscopisch kleine gaatjes in de huid. Zo worden de cellen in je huid gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt daardoor weer steviger, gladder en gezonder. De rimpels verminderen en fijne lijntjes verdwijnen!

Een behandeling met de Dermaroller vindt plaats na een persoonlijk intakegesprek en de huiddiagnose. Deze behandeling wordt gecombineerd met de producten van Environ waardoor de vitaminen dieper in de huid komen en de levende cellagen bereiken. Deze combinatie geeft een sneller en mooier resultaat.

 

Reveal Imager 3D Huidscan

De Reveal Imager apparatuur meet nauwkeurig het vetgehalte, vochtgehalte, zonschade en de huidstructuur. De analyse met de Reveal Imager geeft concreet weer wat de conditie van uw huid is. Door deze uitgebreide analyse en een vakkundige interpretatie kunnen wij u vertellen wat uw huid nodig heeft. Wij kunnen u de beste producten voor uw huid adviseren welke thuis hun werk doen met de daarbij behorende behandeling. Het apparaat slaat de foto’s op waardoor het mogelijk is na verloop van tijd de bereikte resultaten terug te zien met een voor-na foto.

 

Advanced Nutrition Programme

Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Cremes en lotions zijn belangrijk, maar hun werking gaat maar tot een bepaald niveau. Niet alle supplementen zijn hetzelfde. Daarom worden de ingrediënten van Advanced Nutrition Programme zorgvuldig getest en overtreffen de industrienormen. Geen kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen en de visoliën worden nauwgezet gescreend op milieuverontreinigende stoffen.

Liever eerst contact opnemen? Geen probleem!