Ladies Day 1 oktober

“Save the Date” 1 Oktober Ladies Day

Save the Date!Ladies Day 1 oktober

Op 1 oktober van 10.00 – 16.00 uur bij J’esthé, De binderij 72 in Literatuurwijk Almere.

Kom gezellig met vriendinnen naar de Ladies Day.
GRATIS leuk gevulde Goodie Bag voor iedereen die één van onderstaande pakketten afneemt.
Wat is er te doen?

Fashion Trucks

Modebewuste vrouwen van Nederland kennen ‘m ongetwijfeld; The Fashion Truck! Deze stoere roze fashionstore-op-wielen rijdt elke dag door Nederland om vrouwen te verrassen met de nieuwste modejuweeltjes. Nadine Wielart bedacht het concept 3 jaar geleden, inmiddels is haar tweede truck een feit. Op 1 oktober doet de fashion truck onze cosmedischekliniek aan!
Met geweldig leuke en betaalbare kleding staan om ons pand. Want wat is er nou leuker voor vrouwen om kleding te kopen!fashion truck

 

pakket 1

Permanente make-up

De nieuwste 3 D hairstroke techniek op je wenkbrauwen. Nooit meer hoeven tekenen maar opgemaakt wakker worden. Heb je dit altijd al willen hebben maar was het voor jou niet betaalbaar? Dan moet je écht vandaag komen, dit is je kans!
Alleen tijdens de Ladies Day voor slechts € 100,- ( normaal € 320,-) Natuurlijk wel even van te voren een afspraak maken, we hebben beperkt plaats die dag.
Dus meiden vol is vol, en bel direct zodra je dit leest!
Meer weten over Permanente Make-Up?

 

 

 

 

Pakket 2t

Deskundige huidscan met de 3D scanner.

Een grondige huidscan vormt de basis voor het bereiken van een optimaal resultaat. De  apparatuur meet nauwkeurig het vetgehalte, vochtgehalte, zonschade en de huidstructuur. Deze meting geeft aan welke leeftijd uw huid heeft in vergelijking met uw werkelijke leeftijd en waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn.huidanalyse

De analyse met de Reveal geeft concreet weer wat de conditie van uw huid is. Door deze uitgebreide analyse en een vakkundige interpretatie kunnen wij u vertellen wat uw huid nodig heeft. Wij kunnen u de beste producten voor uw huid adviseren welke thuis hun werk doen met de daarbij behorende behandeling. Het apparaat slaat de foto’s op waardoor het mogelijk is na verloop van tijd de bereikte resultaten terug te zien met een voor-na foto.

 

Pakket 3OPI gelcolour

Dé lak die minstens twee weken mooi blijft glanzen, als het al niet langer is.
Geen bladderende nagellak meer maar lak die gewoon blijft zitten met een mooie hoogglans
Tijdens de Ladies day behandelen we iedereen met deze geweldige lak en omdat we veel drukte verwachten is het ook hiervoor belangrijk vooraf te reserveren. Hebben we even niets te doen die dag, dan kunnen we je uiteraard tussendoor behandelen! Dus niet getreurd, ook als je vergeten bent te boeken, is er hoop.
Voor deze behandeling betaal je slechts € 19,95 ipv € 32,50

 

Make-up workshop: sessie om 11.00 en om 13.00 uur ( aanmelden verplicht)

Hierin leer je hoe je snel en eenvoudig een natuurlijke make-up kunt aanbrengen.
We werken met pure minerale make-up van Jane Iredale. Zelfs voor de meest gevoelige huiden is dit geschikt. Geen talk en petroleum maken dit product zo mooi met een natuurlijke reflectie, dat het puur natuur eruit ziet. Als je dit één keer hebt gehad, wil je niet anders meer!

Proeverij van gezonde hapjes en drankjes door onze lifestyle coach.

Een paar kilootjes willen afvallen of gewoon leren hoe je eenvoudig je levensstijl kunt veranderen naar een gezond voedingspatroon? Kom dan zeker langs en laat je informeren door onze coach.
Heerlijke hapjes en drankjes van ons huismerk Proslank. Afslanken kan ook lekker zijn, laat je inspireren. Met je doel voor ogen kun ook jij in korte tijd een gezond gewicht bereiken. Meer weten over Proslank.

Ben je enthousiast geworden? Reserveer dan nu!

Kom je alleen of met vriendinnen en wil je gebruik maken van één van de pakketten? Dan kun je vanaf nu direct bij ons reserveren!
Telefonisch 036-5366688 of per mail; info@jesthe.nl

Ons adres is: De binderij 72, 1321 EK Almere