3D hairstroke

Het permanent inkleuren van de wenkbrauwen bestaat al langer dan de 3D-hairstroke techniek. Vind je het mooier om de wenkbrauwen meer ingekleurd te hebben zoals met een potlood? Dan kan je beter deze manier van permanente make-up laten aanbrengen. Dit is een cosmetische tatoeage waarmee je nieuwe wenkbrauwen creëert of je wenkbrauwen meer vorm en meer volume geeft.

Altijd perfect in model met een cosmetische tatoeage

 

Wenkbrauwen inkleuren lijkt op het laten tatoeëren van wenkbrauwen maar het is een cosmetische tatoeage. Met hele kleine naaldjes wordt pigment in uw huid aangebracht in de vorm van een wenkbrauw. Zijn uw wenkbrauwen eenmaal ingekleurd dan hoeft u ze niet meer steeds bij te tekenen en kunt u er mee sporten en zwemmen; uw wenkbrauwen blijven altijd perfect in model!

De wenkbrauwen die je altijd al wilde!

 

De kleur van de wenkbrauwen is de eerste dagen na de behandeling wat donkerder. Na 1 week verdwijnen de kleine korstjes en heeft de wenkbrauw de kleur die je gekozen hebt! Onze schoonheidsspecialiste adviseert je goed en uitgebreid hoe je de huid na de behandeling moet verzorgen. Vanzelfsprekend zijn we gecertificeerd door de GGD en zijn al onze specialistes speciaal opgeleid om de wenkbrauwen in te kleuren.

Behoefte aan persoonlijk advies?