permanente wenkbrauwen

Permanente make-up betekend opgemaakt wakker worden

Permanente make-up van de wenkbrauwen geeft een mooier en frisser uiterlijk.

Veel mensen tekenen hun wenkbrauwen maar vinden het moeilijk om twee gelijke wenkbrauwen te krijgen.

Een goed gevormde wenkbrauw vinden sommige mensen toch nog moeilijk om te tekenen. wat past goed bij je gezichtsvorm? Hoe laat je je ogen groter lijken?
Heb je het eindelijk voor elkaar, dan ga je sporten en transpireren of je veegt per ongeluk in je gezicht en wég wenkbrauwen….

De oplossing, permanente make-up!

Met permanente make-up tatoeëren we de wenkbrauwen permanent in de huid.  Hierdoor sta je iedere ochtend opgemaakt op. Geen gedoe meer met potloodjes en uren voor de spiegel staan.
Is tatoeëren eng? Voor sommige misschien wel voor andere niet. Maar als je éénmaal deze mooie wenkbrauwen hebt, wil je niet meer anders. Vraag je je af hoe dat er uit ziet? Kijk dan eens op onze permanente make-up pagina waar je genoeg voorbeelden ziet.

 

Hoe gaat dat in z’n werk?

Als je bij ons een afspraak gemaakt hebt dan gaan we eerst samen kijken naar de vorm van de wenkbrauw. Overtollige haartjes halen we weg en gaan daarna eerst tekenen. Je wensen maak je kenbaar en de PMU specialiste (permanente make-up specialiste) zal met deze wensen en de vorm van je gezicht twee mooie wenkbrauwen tekenen. Daarna mag je in de spiegel kijken of je het mooi vindt. We blijven net zolang tekenen totdat jij tevreden bent.

Vervolgens gaan we de kleur bepalen. Dit is heel belangrijk zodat de aangebrachte kleur goed bij de ondertoon van de huid past. Twijfel je over de kleur dan is ons advies; kies voor een lichte kleur. Er volgt nl altijd nog een nabehandeling. Bij deze nabehandeling kunnen we de kleur eventueel donkerder maken als je hem te licht vindt. De nabehandeling is nodig omdat de huid het pigment niet in één keer kan laten dekken. Pigment op pigment pakt beter.
Bij de nabehandeling brengen we het pigment nogmaals aan en kunnen we ook nog kleine correcties aanbrengen als dat nodig is.

Na de (na)behandeling mogen de wenkbrauwen 7 dagen niet nat worden, na drie dagen breng je de crème aan welke wij in een sachet meegeven. Dit is van groot belang voor de genezing van de wenkbrauwen en voor het mooiste resultaat. Ook mag er geen zonlicht ( of zonnebank natuurlijk) op komen deze hele week.

En dan? Blijven ze altijd mooi?

Het is een tatoeage en deze blijft altijd zitten. Echter is het pigment altijd onder invloed van UV licht en zal dus verkleuren. Net als dat je een gekleurde doek in het zonlicht hangt zal deze ook van kleur verschieten. Dat is natuurlijk niet mooi. Hiervoor kunnen klanten van J’esthé een abonnement bij ons afsluiten. Hiervoor krijg je ieder jaar ( je hele leven lang) een oproep om de kleur te laten opfrissen. Zo blijven je wenkbrauwen altijd mooi van kleur!

Nou als je nu nog niet overtuigd bent?:)
Dan mag je natuurlijk altijd vrijblijvend bij ons langskomen om te komen kijken hoe het er in het echt uit ziet, of om onze boeken in te zien.

November en december maar liefst € 100,- korting op alle vormen van permanente make-up. Bekijk hier de aanbieding.