OPI gelcolours

Nieuw: OPI Gelcolours en Voetbehandeling by J’esthé

Word blij met verzorgde handen en voeten!
Naast je gezicht zijn ook je handen en voeten echte eyecatchers. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit.
Vanaf vandaag is Jésthé officieel OPI dealer!!! Yeahhhhhhhh:)

Dat houdt in dat wij de behandelingen doen met OPI. De Gel Colour en de Voetbehandeling.
Mooi verzorgde nagels, het voelt aan als een nagellak maar blijft minstens 2 weken super mooi zitten. Wil je het eraf hebben dan kan dat heel eenvoudig met speciale remover pads van OPI. Niks geen gevijl of beschadigde nagels.
De Voetbehandeling is écht een aanrader. Geen pedicure maar pure verwennerij voor de voeten. Wil je vooraf een pedicure, waarbij we je van vervelende klachten ( zoals ingegroeide teennagels etc afhelpen), dan kan dat natuurlijk ook. Dan doe je gewoon aansluitend de Voetbehandelin. Je zult het lekker vinden.

De dagelijkse verzorging van je handen en nagels is een vast onderdeel van je beauty ritueel. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete nagellak blijft zitten. OPI biedt je daarvoor een uitgebreid assortiment aan hand- en nagelverzorgende producten; van intensief voedende anti-aging producten tot hand- en bodylotions in verschillende geuren – er is een ruime keuze aan producten en je vindt er altijd wel een die bij je past!

Voet by OPIOPI Verwen voet behandeling
Wist je dat we gemiddeld 10.000 stappen per dag nemen en dat we tijdens ons leven ruim 185.000 kilometer lopen? Dit zou je zo’n 5 keer rond de aarde brengen! Reden genoeg om extra aandacht te besteden aan de verzorging van je voeten.

Naast dagelijkse verzorging, waarbij je eelt, blaren en kloven te lijf gaat, mag je jezelf best eens belonen met een heerlijke spa behandeling. Zo kun je natuurlijk een uitgebreide behandeling boeken in de salon, maar er zijn genoeg producten waarmee je thuis ook lekker aan de slag kunt voor een mini-voet-make over!
Tips & Tricks voor langer plezier
Als je langer plezier wilt hebben van je mooi gelakte nagels, zijn er een aantal tips en trics waarmee je rekening kunt houden.
Gebruik altijd een basislak of base coat die je nagels beschermt en breng een hoogglanzende top coat aan over je kleur. Als je vervolgens een van onze sneldrogers gebruikt, is je nagellak binnen no time droog!

Gezonde nagels zijn natuurlijk het allerbelangrijkste
Opi-Logo-with-nail-polishvoor lang draagplezier van je favoriete OPI tint. Als je de juiste vijl en nagellakremover gebruikt, ben je al goed op weg. Heb je toch last van splijtnagels, of nagels die ombuigen of juist afbrokkelen? OPI heeft een passende oplossing voor je probleem!
OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!
De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.
Direct een afspraak maken? Klik dan hier…