ontspannende gezichtsbehandeling

Ontspannende gezichtsbehandeling “Refreshing”

Tijdens deze uur durende ontspannende gezichtsbehandeling kom je helemaal tot rust en gaat je huid stralen!  Wat is er lekkerder dan een uur pure ontspanning tijdens deze “Refreshing behandeling”? Een uur vol verwennerij voor de huid en de mind. Je zal herboren weer naar buiten stappen maar niet voordat je een mooie dag make-up gekregen hebt met de natuurlijke minerale make-up van Jane Iredale.

Wat krijg je allemaal tijdens deze ontspannende gezichtsbehandelingbehandeling?
Nadat onze specialiste samen met jou het intakeformulier heeft doorgenomen, zal zij starten met een huidanalyse. Daarna krijgt je huid een reiniging met een heerlijke reinigingsmelk en een zachte peeling zal de dode huidcellen laten verdwijnen. Mocht je meeëtertjes hebben dan worden deze uiteraard verwijderd. De massage die daar achteraan volgt zal je  doen verdwijnen in dromen land, zorgen van de dag verdwijnen als sneeuw voor de zon. Tot slot verwennen we je huid  met een heerlijk geurend masker aangepast aan jouw huidtype.

Met welke producten werken wij?
In onze schoonheidssalon werken wij alleen met de beste producten. Producten welke wij speciaal geselecteerd hebben op o.a. ; dierproefvrij en natuurlijke bestanddelen. Alleen zo kunnen we jouw huid een gezond eindresultaat geven. Een resultaat waarmee jij en wij tevreden zijn. Een huid die bestand is tegen invloeden van buitenaf en weerbaar tegen uv en milieuverontreiniging.

Hoe vaak doe je deze behandeling?
Uiteraard bepaal jij natuurlijk zelf wanneer en hoe vaak je bij ons een gezichtsbehandeling laat doen. Wij geven als advies, afhankelijk van je huidconditie en stressomstandigheden, zo tussen de 4 en 6 weken een behandeling te doen. Want buiten dat de behandeling goed voor je huid is, is dit ook een momentje voor jezelf. Een moment waarop niets moet en je jezelf een heel uur lang lekker kunt en mág ontspannen.

Direct boeken?
Wil je deze behandeling direct boeken? Uiteraard kan dit tijdens onze openingstijden maar je kunt ook makkelijk online een afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt.