huidverjonging

Nieuw: Plasma behandeling voor huidverjonging

De nieuwste behandeling bij J’esthé Skincare Boutique is de PLASMA behandeling.
Door middel van een “ionisch gas”wordt de huid verwarmd waardoor er krimping in de lederhuid plaats vindt. Collageen wordt gestimuleerd en de huid vernieuwd en verjongt zich.
Daarom is de behandeling zo uitermate geschikt om rimpels mee te behandelingen, zoals de kraaienpootjes, neuslippenplooi, voorhoofdrimpels of voorhoofdslift, rokers lijntjes op de bovenlip.
Ja zelfs oogleden kunnen we moeiteloos met de plasma liften zonder operatie.

Daarnaast kunnen we met een speciale techniek de plasma pigmentvlekken en adertjes weg laten halen.

Is de behandeling pijnlijk?
Pijngrens is altijd verschillend van mens tot mens. Afhankelijk welk gebied of je laat behandelen kan de plek iets gevoeliger worden. Aangeraden wordt om 45 minuten van te voren de huid te verdoven met verdovende crème. Voor mensen welke iets gevoeliger zijn adviseren we om wat paracetamol van te voren in te nemen.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat krijgt?
Direct na de behandeling zie je kleine stipjes op de huid welke korstjes worden. Dit zit in de opperhuid, dit is overigens het enige wat je aan de buitenkant van de huid ziet. Het werk van de plasma gebeurd dieper in de dermis.
Na ongeveer 4 a 5 dagen vallen deze korstjes eraf. Schoonhouden en een speciale crème voor de nabehandeling geven we je als advies om de genezing zo snel en mooi mogelijk te laten verlopen. Bij het behandelen van de oogleden kan meestal wat zwelling ontstaan. Door te koelen en onze adviezen goed op te volgen verdwijnt deze al snel. Na 1 a 2 weken zie je dus al resultaat. Maar de werking zet van binnen door en na 12 weken zie het uiteindelijke prachtige resultaat.

Heb ik aan één behandeling genoeg?
We adviseren meestal tussen de 1 en 3 behandelingen te ondergaan. Dit is afhankelijk van de conditie van de huid, of deze altijd goed verzorgd is met de juiste producten en supplementen.
Is dit het geval dan kan soms na 1 behandeling al voldoende resultaat behaald zijn. Daarom kijken we pas na 12 weken na het resultaat en bespreken we of er eventueel nog een vervolgbehandeling nodig is.

Kan ik na de behandeling gewoon werken?
In principe kun je gewoon de volgende dag gewoon weer alles doen. Sporten adviseren we even, ivm transpireren, een paar dagen niet te doen. Uit eigen ervaring, en andere klanten, weet ik dat het vaak niet opvalt bij andere mensen. De kleine “dotjes” op de huid vallen vaak niet op. Mocht je een gebied met ogen hebben laten behandelen dan is het advies even twee dagen rustig aan te doen ivm eventuele zwelling. Ook dat verschilt weer van persoon tot persoon.

Hoelang houdt het resultaat aan?
Het proces van veroudering gaat uiteraard gewoon door. Het effect is dus niet levenslang maar wel langdurig. Afhankelijk van welke huidverzorging je gebruikt en je levensstijl zal een herhaal behandeling na verloop van tijd weer nodig zijn.

Wat zijn de prijzen?
Prijzen variëren uiteraard voor welk gebied je wilt laten behandelen. Kijk daarom op onze site van J’esthé Skincare Boutique voor de meest actuele prijzen.