microneedling

Microneedling voor huidverbetering

Wat is microneedling?

Bij een microneedling behandeling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes. Dezegeven kleine vibrerende prikjes in de huid.
De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze de huid. In het bindweefsel komen hierdoor groeifactoren vrij. Deze zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.
Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te creëren. Hierdoor vernieuwd  de huid in de diepte en wordt verfraaid. Dit alles zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. J’esthé gebruikt ampullen met hoogwaardige werkstoffen tijdens de behandeling. Dit om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere en een egalere huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het beste resultaat adviseren wij je deze behandeling in kuurverband te ondergaan. Advies is minimaal 3 behandelingen met een interval van 3-4 weken te ondergaan . De behandeling is perfect te combineren o.a met lichttherapie middels IPL waarbij de fibroblasten aangezet worden om werkstoffen te gaan ontvangen. Meer over deze microneedling behandeling of het boeken van een afspraak kun je doen via onze site.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die hun huid op effectieve wijze willen verbeteren of verjongen. Het is een perfecte behandeling om littekens te verminderen.
Microneedling kan ook bij een verouderde huid, een (te) grove huidstructuur, couperose en zogenaamd melasma, ook wel zwangerschapsmasker genaamd.
We zetten ze even op een rijtje:
Acnelittekens
Fijne lijntjes en rimpels
Huidverslapping
Grove poriën of -huidstructuur
Zonbeschadiging en pigmentvlekken

Voor wie is het niet geschikt?

Niet iedereen is geschikt voor een microneedling behandeling. Als er bij jou sprake is van onder meer actieve huidinfecties, bloedstollingsproblemen, chronische huidaandoeningen, slechte wondgenezing, ernstige zonverbranding, eczeem, psoriasis, gezichtswratten of verdikte moedervlekken, zal een behandeling worden afgeraden. Onze specialist kan eventueel een alternatieve huidbehandeling voorstellen. Bij J’esthé zijn wij gespecialiseerd in huidproblemen en dus huidverbetering.

Dus microneedling is de oplossing voor alle huidproblemen?

We werken altijd van binnen naar buiten.
Veel huidproblemen pakken we bij de oorzaak aan en dat is de “voeding”.
Middels o.a. bio resonantie en de huidscan kunnen we veel te weten komen waar het bij jou “mis” gaat.
Terwijl je bezig bent je leefstijl stap voor stap een andere draai te geven, is het belangrijk te beginnen met je huidverbetering.
Wat dat voor jou is dat kom je te weten tijdens je intake met huidscan. Daarbij wordt er een 3Dhuidscan gemaakt en geven we je een persoonlijk advies en behandelplan.
Zodat ook jij binnenkort met een mooie stralende huid kunt rondlopen.