J'esthé Skincare Boutique Masterclass

J’Esthé Skincare Boutique geeft masterclasses van twee uur aan groepen van maximaal 6 personen over specifieke huidverzorgings- en beautyonderwerpen. Wij delen graag onze expertise.

 

De masterclasses van J’Esthé Skincare Boutique beantwoorden aan een duidelijke behoefte: meer willen weten over één onderwerp om er vervolgens zelf mee aan de slag te kunnen. Eigenlijk zijn het demonstraties van producten of behandelingen aan vier tot zes deelnemers die zelf actief meedoen. Zo word je zelf expert, om vervolgens een ander of gewoon jezelf te kunnen verwennen met die ene behandeling, of dat bijzondere product.

 

Waar de masterclasses over gaan, bepaal je helemaal zelf. We hebben geen vaste agenda met onderwerpen voor masterclasses. Wij houden de interesses van onze klanten bij, en organiseren een masterclass over een specifiek onderwerp als er vier tot zes deelnemers zijn. Masterclasses vinden meestal op vrijdag of zaterdag plaats. De kosten zijn slechts 24,95 euro per persoon. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee. Neem je na de masterclass één of meerdere producten af, of boek je een behandeling, dan brengt J’Esthé Skincare Boutique de kosten van de masterclass in mindering.

Bekijk hier de eerst volgende masterclass
Gebruik dit contactformulier om jouw masterclass aan te vragen!