jane iredale lipstick

Lipstick Jane Iredale mondkapjeproof

Jane Iredale heeft een verbeterde, duurzame vloeibare lippenstiftformule gecreëerd.
Dit zit in een vernieuwde verpakking met een luxueuze applicator en een matte uitstraling met een super mooi resultaat.

De voordelen van deze nieuwe lipstick zijn o.a. het makkelijk aanbrengen omdat het vloeibaar is.  De pigmenten blijven uiterst lang zitten en geven niet af.
Omdat het product bestaat uit plantaardige olieën zijn deze voedzaam en beschermend voor de huid.

Het product is veganistisch, vrij van minerale oliën, GMO vrij, talk vrij en bevat geen synthetische kleurstoffen.

Geschiedenis

Lipstick heeft door de eeuwen heen een wankel image. Bij de rijke romeinen mocht een  man de bruiloft afzeggen als hij zijn verloofde betrapte met lipstick.
Tijdens de tweede wereld oorlog werd de hele cosmeticaproductie stopgezet maar de productie van lipstick bleef doorgaan. Churchill oordeelde dat lipstick goed was voor het moreel.

Vrouwen en mannen droegen in het oude Egypte lipstick om hun status te laten zien. Lipstick werd aangebracht met natte takjes. Biji de allerrijkste romeinen kwam zelfs een team (cosmatae) aan hun om de lipstick aan te brengen.

Heden ten dagen

Tegenwoordig willen vrouwen voornamelijk gemak en er mooi uitzien. Echter is een goed en milieuvriendelijk product ook steeds belangrijker. Gesprongen lippen voelen niet fijn en ook die willen ze verzorgd hebben.
Het jaar 2020 staat in het teken van corona. Vanaf 1 december is de mondkapjesplicht.
Om te voorkomen dat de lipstick stempelt aan de binnenkant van het mondkapje heeft Jane Iredale een perfect product op de markt gebracht.

Het blijft én lang zitten én het geeft niet af. Er is voor ieder wat wils. Van natuurlijke kleuren tot mooi rood.
Wacht niet langer en kom langs om deze lipstick uit te proberen. Zodat als jij je mondkapje afzet je er geweldig uitziet.

Kosten van deze Beyond Matte lipstick is € 35,00