De combinatie van warmte en werkstoffen verstevigen je huid, geven nieuwe energie en een direct merkbaar resultaat. De behandeling zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd en voegt essentiële werkstoffen aan je huid toe.

Tijdens de lichaamspakking wordt een pakking op je lichaam aangebracht waarna je warm wordt ingepakt. Terwijl je heerlijk ontspant neemt je lichaam de werkstoffen op en wordt de ontslakking bevordert. Na een half uur wordt de pakking verwijderd onder de douche die zich naast de behandelruimte bevindt. Je lichaam voelt weer strak en zijdezacht aan. Pure weldaad dus voor je lichaam tijdens je afslanktherapie, een detox-behandeling of gewoon als traktatie voor jezelf!

Heerlijk bij een afslanktherapie of detox-behandeling

Alles wat je wilt weten

De lichaamspakking is ook een goede aanvulling bij het afvallen. Je kunt in onze Skincare Boutique in Almere ook lichaamspakkingen boeken voor een slanker figuur, een strakkere huid of om plaatselijk af te vallen. Met een lichaamspakking biedt u uw lichaam volledige ontspanning.

 

Een uniek mengsel van rijke, mineraalhoudende kleisoorten en de gespecialiseerde lichaamswraptechnieken leveren een bijdrage aan de reiniging en de ontgifting van je lichaam. De behandeling bewerkt tevens de zachte, vethoudende weefsels, waardoor onmiddellijk en blijvend verlies van centimeters ontstaat.

Gun jezelf een strak en zijdezacht lichaam

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Universal Contour Wrap.