beste salon

J’esthé Cosmedische Kliniek beste schoonheidssalon Almere

J’esthé Cosmedische Kliniek uit Almere is afgelopen zondag uitgeroepen tot de beste schoonheidssalon van Almere. Tijdens de uitreiking van de landelijke Beauty Award 2018 legde J’esthé Cosmedische Kliniek beslag op de derde plaats. De prijs is een erkenning voor de bijzondere aanpak van huidverzorging, waarvoor eigenaresse Jacqueline Riechelman en haar vijf medewerkers kiezen.

De Beauty Award wordt jaarlijks uitgereikt door de Beauty Trade Professionals, dit jaar tijdens een gala-avond in het NBC in Nieuwegein. Beauty Trade Professionals bevordert het professionele imago en de kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche.

 

Kwaliteit

J’esthé Cosmedische Kliniek is gekozen uit honderden inzendingen en 24 nominaties. De genomineerden zijn de afgelopen maanden bezocht door een mystery guest. Ook zijn zij door de jury ondervraagd over de kwaliteit van hun werk en bedrijfsvoering.

Jacqueline Riechelman is uiteraard bijzonder verheugd met de prijs. ‘Deze bronzen Award betekent dat wij de juiste weg kiezen. Onze filosofie is dat de schoonheid van de huid grotendeels binnen in je lichaam wordt bepaald. Als je lichaam gezond is, zal de huid dat uitstralen. Je kunt nog zoveel met make-up proberen te camoufleren, maar 80 procent van de kwaliteit van de huid komt van binnenuit het lichaam.’

 

Combinatie

J’esthé Cosmedische Kliniek in Almere is een van de weinige, zo niet de enige schoonheidssalon in Nederland die behandelingen voor verbetering van de huid combineert met colonhydrotherapie (darmreiniging) en vitaminesupplementen.

‘Gelukkig zie je dat in Nederland, waar de weerstand tegen supplementen gelukkig afneemt, deze aanpak meer navolging krijgt. De mensen raken steeds meer geïnteresseerd in de gezondheid van hun lichaam. De combinatie van innerlijke gezondheid en kwaliteit van de huid staat onomstotelijk vast, is ook medisch vastgesteld. Dat is de basis voor onze behandelingen en die zijn succesvol. Ik hoop dan ook van harte dat we het punt bereiken dat we kunnen samenwerken met de medische wereld. Dat zou voor veel mensen met huidproblemen een doorbraak betekenen.’