Er zijn verschillende methodes om van uw overtollige haargroei af te komen. Epileren, harsen en scheren. Dit zijn allemaal tijdelijke oplossingen; de haren komen altijd weer terug.

Kies je voor een blijvende oplossing, dan raden wij je aan om te kiezen voor de IPL lichtflitsmethode. Met IPL verwijderen wij overbeharing op elk gewenst lichaamsdeel definitief. Je bent met een aantal behandelingen van je ongewenste haargroei af!

De voordeligste van Flevoland:
Al VANAF € 8,95 PER BEHANDELING

Alles wat je wilt weten

IPL is een pijnloze behandeling die op elk lichaamsdeel uitgevoerd kan worden. Een speciaal apparaat ‘schiet’ speciale lichtflitsen op het te behandelen lichaamsdeel. Deze lichtflitsen verwarmen de haarzakjes waardoor die afbreken. Nieuwe haartjes kunnen er dan niet meer uitgroeien.

 

IPL kan niet zomaar en niet altijd worden toegepast. Een specialiste beoordeelt eerst je huid tijdens een huiddiagnose. Als je in aanmerking komt voor de IPL-behandeling tegen overbeharing, dan moet je rekening houden met een aantal voorbereidende maatregelen. Onze specialiste vertelt je hier meer over na de huiddiagnose. IPL is in ieder geval niet mogelijk bij een getinte en donkere huid en niet bij dons of grijze haren.

 

Een IPL-behandeling vraagt wel geduld; om de haren definitief te verwijderen zijn meestal zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig. Wij bieden een abonnement aan waarbij de 8e behandeling gratis is! Tussen elke behandeling zitten ongeveer 4 tot 6 weken maar na elke behandeling merk je al wel duidelijk minder haargroei. De schoonheidsspecialiste vertelt je welke verzorging je tijdens deze periode en speciaal na elke behandeling moet gebruiken.

Definitief van je ongewenste haargroei af!

Neem contact met ons op voor meer informatie over ontharen en een persoonlijke huiddiagnose. Na die diagnose weet je direct of je in aanmerking komt voor behandeling via IPL en kunnen we meteen de eerste afspraak boeken.