De Reveal Imager apparatuur meet nauwkeurig het vetgehalte, vochtgehalte, zonschade en de huidstructuur.

De analyse met de Reveal Imager geeft concreet weer wat de conditie van uw huid is. Door deze uitgebreide analyse en een vakkundige interpretatie kunnen wij u vertellen wat uw huid nodig heeft. Wij kunnen u de beste producten voor uw huid adviseren welke thuis hun werk doen met de daarbij behorende behandeling. Het apparaat slaat de foto’s op waardoor het mogelijk is na verloop van tijd de bereikte resultaten terug te zien met een voor-na foto.

Kom je voor de eerste keer dan boek je  bij ons een intake met de huidscan. Aansluitend voeren wij direct de eerste behandeling uit om te kijken of ons product advies en behandelplan goed reageert op jouw huid ( discoverybehandeling)

Intake + huidscan + Discoverybehandeling € 134.95

De Reveal Imager meet: UV (zon)schade / De grootte van de poriën / De hoeveelheid rimpels en de diepte daarvan / Pigmentschade / Vochtgehalte / De hoeveelheid talg / De elasticiteit van de huid

Alles wat je wilt weten

Normaal gesproken worden huidanalyses uitgevoerd met het blote oog. Uiteraard kunnen we als huidexperts dan al veel vaststellen maar met de Reveal Imager huidscan gaan we een stap verder. De Reveal Imager huidanalyse geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid, ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

 

De Reveal Imager huidscan maakt een foto van uw gezicht. Speciale software maakt het mogelijk de status van uw huid weer te geven. De Reveal Imager huidscan maakt een berekening van het aantal en de grote van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de UV (zon) schade. Doordat de Reveal Imager huidscan een vergroting van het huidbeeld geeft van wel 50 maal kunnen onder andere de structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven.