Door uw lichaam van binnenuit te reinigen, verbetert de conditie van uw huid. Detoxen, of ontgiften, zorgt voor die reiniging.

Ontgiften kan op verschillende manieren bij J’esthé. Via colonhydrotherapie (darmspoeling) of met een leverreiniging, welke je thuis — onder begeleiding van onze therapeut — doet.

 

Deze behandeling is geschikt als je wilt afvallen en je lichaam een extra boost in de verbranding wil geven, zo gaat afvallen makkelijker.

Heb je een huidprobleem dan kunnen we je hiermee van binnenuit  ondersteunen. Als je lichaam nl van binnen schoon is dan straalt de huid dit van buiten uit.

Maar ook als je klachten hebt als; vermoeidheid, zenuwpijnen, eczeem of andere diverse soms vage  gezondheidsklachten kunnen we je met een detoxbehandeling vaak helpen. Het is niet voor niets dat veel mensen onze boutique kunnen vinden als ze “uitgedokterd” zijn.

 

Kosten:

Natuurgeneeskundigconsult 45 minuten€ 57,50

Intake darmspoeling incl uitgebreide anamnese € 50,-

Vermoeid of diverse vage gezondheidsklachten? Colonhydrotherapie!

Alles wat je wilt weten

Veel mensen klagen over vermoeidheid en vage gezondheidsklachten. Door het doen vanmiddel van gericht onderzoek, via laboratoriumtesten, kan onze natuurgeneeskundig therapeut een behandelplan opstellen om het lichaam weer optimaal te laten functioneren.

 

Voedingsadvies en voedingssupplementen

Aanvullend op een reiniging of afslanktherapie, is het belangrijk dat je jouw lichaam ondersteunt met de juiste voeding en voedingssupplementen. Onze therapeuten en voedingsspecialistes kunnen je een voedingsadvies geven dat aansluit op  jouw wensen en op de behandelingen die je bij ons volgt.

Wilt u meer weten over de detox- of darmspoeling (colontherapie)?

Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u dan meer over deze effectieve reinigingsbehandelingen en geven u ook graag een rondleiding in onze Skincare Boutique in Almere. U kunt dan ook de behandelkamer voor de detox en darmspoeling bekijken.