Darmfloratherapeut

De darmflora is heel belangrijk.

Het regelt allerlei functies in het lichaam, zoals de spijsvertering, hersenen, weerstand, huid en een gezond gewicht. Maar wat is darmflora?

In uw darmen leven miljarden bacteriën. Uw bacteriën hebben veel invloed maar u kunt er ook veel aan doen om deze bacteriën in een goed evenwicht te houden. Resultaat is dan: meer energie, een gezond gewicht en een goede spijsvertering.

Tijdens onze consulten krijgt u handige tips welke voeding en leefstijl u beter achterwege kunt laten. Wat u er zelf aan kunt doen om een betere spijsvertering te krijgen en waar wij u mee kunnen helpen om van uw klachten af te komen.

Meer energie, een gezond gewicht en een goede spijsvertering.

Alles wat je wilt weten

U heeft uw voedingspatroon aangepakt, maar toch het idee dat er iets niet goed gaat. Of u wilt vanaf nu een goede start maken naar een goed en gezond leven, een andere lifestyle!

 

Wij, als darmfloratherapeuten, werken veel met laboratoriumonderzoeken. “Meten is weten” en uw klachten kunnen wijzen op meerdere oorzaken. Heeft u misschien een candida, voedingsintolerantie of een histamineprobleem? We gaan niet gokken maar willen daadwerkelijke diagnose en dat doen we met een labotest. Deze test geven een diagnose van “uw” toestand aan zodat we gericht een behandelplan kunnen inzetten.

 

Helaas worden laboratoriumtesten niet vergoed door de verzekering. U zult dus hierin zelf moeten investeren. Maar dan heeft u uiteindelijk wel een gezond lichaam en een goed gevoel. Uw hele leven oneindig middeltjes slikken, in de hoop dat uw problemen stoppen, kost ook een hoop geld. Onze natuurgeneeskundige consulten worden in veel gevallen wel vergoed.