Meten is weten!

Meer infoPrijzen
gezond leven

Meten is weten!

Vanuit de kern gezond!

Onze gezondheid wordt door een groot deel bepaald door onze levensstijl.
Echter zijn er allerlei factoren daarbij van invloed.
Hoe zijn we geboren en hoe is onze jeugd verlopen?
Wat hebben we allemaal meegemaakt etc etc.

Hierdoor kunnen, door de jaren heen allerlei ( vage) klachten ontstaan.
Veel mensen hebben last van chronische vermoeidheid, pijnklachten in handen, voeten en rug of migraine.
Vele medicijnen werken even maar de klachten die erbij komen worden vaak alleen maar erger.

gezond leven

Bioresonantie

Bioresonantie is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn.(bron wikipedia)

Bio staat voor “leven/natuur” en resonantie is een bepaalde trillingsfrequentie. Wij als mens en alle verschillende delen van ons lichaam heeft een bepaalde trillingsfrequentie met bepaalde normwaarden.
Zo hebben we miljarden cellen in ons lichaam die een elektromagnetisch veld vormen doordat deze met elkaar communiceren. Wij zenden trillingen uit maar kunnen deze ook ontvangen.
Wanneer een orgaan niet goed functioneert zal deze een andere frequentie uitzenden dan de norm zou moeten zijn. Het lichaam raakt hierdoor uit balans waardoor andere functies in het lichaam ook niet meer goed werken.

Wanneer we dit d.m.v. een test kunnen uitlezen dan kunnen we ook op zoek naar de oorzaak. Het één staat vaak niet los van het ander.

De test gedaan en nu?
N.a.v. de uitslag van deze test geef ik je adviezen wat er verbeterd kan worden dmv behandelingen en/of voeding of stuur ik je eventueel door naar een andere therapeut of arts, mocht dit nodig zijn.
Je hebt dan een beginstand hoe je lichaam op dat ogenblik is. Vaak kun je al door een paar simpele aanpassingen in je levensstijl grote resultaten bereiken.

Je wordt je namelijk bewust van de invloed van je levensstijl op jouw lichaam.
Ik zeg altijd meten is weten.
En hoe leuk is het dan als je na een bepaalde tijd terug komt voor een nieuwe meting en je het resultaat ziet van je aanpassingen.

De bioresonantie test herkent vaak al in een vroeg stadium de disbalans zonder dat een laboratoriumtest of een arts dit al inzichtelijk kan maken.

Wil je een meer informatie hebben dan kun je uiteraard mailen naar info@jesthe.nl of ons even appen op nummer : 06 – 22 40 30 17

Wil je direct online een afspraak maken dan kan dit via onderstaande button.