Voor een mooie en gezonde huid is het belangrijk dat deze niet alleen van buitenaf goed wordt verzorgd. Door uw lichaam van binnenuit te reinigen, verbetert de conditie van uw huid. Detoxen, of ontgiften, zorgt voor die reiniging. Je vind alle relevante behandelingen onder de noemer ‘Health’.

 

Ontgiften kan op verschillende manieren bij J’esthé. Via colonhydrotherapie (darmspoeling) of met een leverreiniging, welke je thuis — onder begeleiding van onze therapeut — doet. Hiermee faciliteren we de mensen die tijdens het afvallen een extra boost in de verbranding willen. Mensen met een huidprobleem kunnen we hiermee van binnenuit ondersteunen. Maar ook mensen die klagen over vermoeidheid en diverse soms vage gezondheidsklachten.

 

Veel mensen klagen over vermoeidheid en vage gezondheidsklachten. Door het doen van gericht onderzoek, via laboratoriumtesten, kan onze natuurgeneeskundig therapeut een behandelplan opstellen om het lichaam weer optimaal te laten functioneren. Aanvullend op een reiniging of afslanktherapie, is het belangrijk dat je jouw lichaam ondersteunt met de juiste voeding en voedingssupplementen. Onze therapeuten en voedingsspecialistes kunnen je een voedingsadvies geven dat aansluit op jouw wensen en op de behandelingen die je bij ons volgt.

 

Laboratoriumtesten en onderzoeken

Om tot een goed behandelplan te komen met de juiste therapie, is het belangrijk dat we van u een goede anamnese hebben. Deze anamnese doen wij via een online GPS-formulier, welke u van ons toegestuurd krijgt. Daarnaast is het soms van belang om meer informatie te hebben over uw klachten. Wij maken gebruik van de testen van RP-Vitamino (een laboratorium in het zuiden van het land). Er zijn diverse testen mogelijk; van allergie hormoon tot aan ontlastingstesten, welke nuttig zijn bij een breed scala aan klachten. Meten is weten, waardoor we sneller tot het juiste behandelplan kunnen komen. Lees er hier meer over.

 

Colontherapie

Problemen met uw huid of klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid of sommige ziektes kunnen worden veroorzaakt door een dikke darm die is dichtgeslibd. Met de pijnloze en discrete colontherapie in onze Skincare Boutique in Almere wordt je gehele dikke darm gereinigd. Wanneer je een probleemhuid hebt is het aan te raden om een huidscan te laten maken zodat onze schoonheidsspecialiste je een goed advies kan geven. Zij vertellen je hoe je je huid kunt behandelen en welke behandelingen er voor jouw huidtype geschikt zijn. Want er is niets vervelender dan bijvoorbeeld een acnéhuid, couperose of rosacea te hebben. Interessant? Hier vind je meer informatie.

Meer weten over de health behandelingen? Neem contact op!