Genomineerd voor “Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland”

J’esthé Cosmedischekliniek is genomineerd voor de Beauty Award 2018. In de categorie “Schoonheidsspecialiste van het jaar” is Jacqueline Riechelman ( eigenaresse van J’esthé) één van de drie gelukkige in de strijd om de titel in regio West Nederland.

Na een traject van de inzending, mysteryguest en een grondig beraad van de vakjury zijn er 24 genomineerde in zeven categorieën geselecteerd.  J’esthé maakt zich nu op voor het laatste deel van de wedstrijd: zichzelf presenteren in een gesprek met de vakjury. Waarbij Jacqueline uiteraard maar één doel heeft de felbegeerde Beauty Award op 22 april mee naar huis te nemen.

Vakbekwaamheid, ondernemerschap
Het zou een mooie kroon op het werk zijn. Want 2018 is het jaar dat J’esthé haar 35 jaar jarig bestaan viert. De passie voor het vak en de schoonheidsbranche maakt dat Jacqueline vooruitstrevend en innovatief is.  Klanten vinden haar een trendsetter omdat ze haar aanpak altijd vernieuwend vinden.
Missie
Jacqueline Riechelman: “Om ervoor te zorgen dat klanten er altijd stralend en jong uitzien is het belangrijk om ze goed te begeleiden bij de innerlijke en uiterlijke verzorging. Daar hebben wij onze behandelingen, advies en begeleiding op afgestemd om voor onze klanten het optimale resultaat te bereiken. De combinatie van behandelingen is uniek. Er zijn geen andere salons of instituten in de omgeving die bijvoorbeeld de combinatie van darmspoelingen en huidbehandelingen doen.”

Zo kunnen wij onze missie waarmaken “Een bijdrage leveren aan de klanten om mooi en gezond oud te worden, want van een gezonde huid gaat iedereen stralen.”

Visie
We leven in een snelle maatschappij waar steeds meer vraag komt naar behandelingen welke kort maar zeer intensief en resultaat gericht zijn. Jacqueline ziet het als haar taak om innovatief en resultaat gericht te blijven werken, we houden de markt in de gaten omdat deze snel kan veranderen als het gaat om apparatuur en behandelingen.

Onze maatschappij zal langzaam een keerpunt komen van reguliere naar alternatieve behandelmethode om het lichaam in een gezonde conditie te  krijgen. J’esthé is daarmee voorbereid om haar toekomst.

Wil je op de hoogte blijven van de aanloop naar de prijsuitreiking op 22 april en of  J’esthé Cosmedischekliniek in de prijzen gaat vallen?
Like dan de FB pagina van J’esthé ( @jesthe.cosmedischekliniek).