gezichtsmassage

Een heerlijke behandeling in de avonduren!

Je wilt je huid laten verzorgen om er lekker fris en jong uit te zien maar overdag ben je te druk met je werk, kinderen of huishouden? Je wilt permanente make-up aan laten brengen waardoor je overdag meer tijd overhoudt. En die overtollige vetrandjes laten bevriezen om er voor eens en voor altijd mee af te rekenen.

Hoe mooi is het dat je dan jezelf kunt laten behandelen ook in de avonduren bij J’esthé Skincare Boutique. Op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdagavond kun je online je afspraak boeken.

Een heerlijke gezichtsbehandeling met vitaminenboost waardoor je huid er stralend gaat uitzien. Nog nooit geweest, boek dan eerst een intake + huidscan+ discoverybehandeling.

Laat je wenkbrauwen, eyeliner of lipliner met permanent make-up zetten. Je staat ‘s ochtends opgemaakt op en je wenkbrauwen zitten gelijk. Je potloodjes kunnen de deur uit want je houdt tijd over!

Je sport en eet gezond en toch kom je maar niet van die vetrandjes af. Dan is er nu de oplossing. Cool Curve dé bevriezingsmethode waarmee je definitief afrekent met deze naarlingen. Boek deze behandeling met een intake en je kunt voor de zomer gegarandeerd in jouw bikini.

Boek hier direct online op het tijdstip dat jou uitkomt.