De naaldjes van de Dermaroller worden tijdens de behandeling over je gezicht gerold en maken microscopisch kleine gaatjes in de huid.

Zo worden de cellen in je huid gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt daardoor weer steviger, gladder en gezonder. De rimpels verminderen en fijne lijntjes verdwijnen!

 

Een behandeling met de Dermaroller vindt plaats na een persoonlijk intakegesprek en de huiddiagnose. Deze behandeling wordt gecombineerd met de producten van Environ waardoor de vitaminen dieper in de huid komen en de levende cellagen bereiken. Deze combinatie geeft een sneller en mooier resultaat.

De Dermaroller behandeling
wordt vaak als pijnloos ervaren!

Ook thuis gebruiken

Na de behandeling in onze schoonheidssalon kan je de Dermaroller ook thuis gebruiken. De specialiste vertelt je hoe je dat doet. Doordat je thuis de producten van Environ gebruikt in combinatie met de Dermaroller, komen de werkzame stoffen sneller en dieper in je huid. Deze behandeling is heel geschikt voor het verbeteren van een probleemhuid, bijvoorbeeld bij acne, littekens of pigmentvlekken. En uiteraard ook bij een verouderde of door de zon beschadigde huid.

Meer weten over de Dermaroller?

Wij vertellen je graag meer over de behandeling met de Dermaroller en of die voor jouw huid geschikt is. Neem contact met ons op voor een persoonlijke intake en huiddiagnose in onze Skincare Boutique in Almere.