Permanente make-up in Almere
Bij ons altijd eerst een

PERSOONLIJKE INTAKE

Komt u voor het eerst in ons beauty- en afslankcenter, dan wordt u ontvangen met een persoonlijke intake. Als wij eenmaal weten wat uw wensen en verwachtingen zijn, dan stellen we een behandelplan voor. De behandeling volgt direct als u al een afspraak had gemaakt. Tijdens deze behandeling doen we een huiddiagnose en passen eventueel uw behandelplan aan.

 

De frequentie van uw bezoek is afhankelijk van de behandelingen die u boekt. Uw schoonheidsspecialiste vertelt u daar meer over en adviseert u ook over de producten en de verzorging die u het best kunt gebruiken tussen de behandelingen in.

 

Komt u al een tijdje bij ons en ontstaan er onverwachts huidproblemen? Ook dan kunnen wij u de juiste behandelmethode aanbieden. Uw behandelplan wordt aangepast en zodra de problemen verholpen zijn, kiezen we weer de behandelingen die dan het beste bij uw wensen en huidconditie passen.

Lid ANBOS met specialisatiesanboslid

Wij zijn lid ANBOS IMP ( instituut met personeel) en hebben diverse specialisaties ( huidverbeterende massages, acne en permanente make-up), u bent hierdoor als klant verzekerd van een schoonheidssalon welke gediplomeerd is en regelmatig op haar kennis getest wordt door het afnemen van examens. Tevens moet een lid ANBOS voldoen aan het richtsnoer hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu.
U zult direct merken als u onze kliniek betreedt dat wij zeer hygiënisch te werk gaan. Dit is belangrijk om infecties tegen te gaan en garant te staan voor de gezondheid van onze klanten en medewerksters.

Aangesloten bij beroepsverenigingen

Wij zijn tevens aangesloten bij BCHT, dit is beroepsverenigingen voor colonhydrotherapeuten. Als lid van deze vereniging dien je jaarlijks bijscholingen te volgen, waardoor onze kennis up to date blijft.