Het team van J'esthé

Door de jaren heen heeft het team van J’esthé zich gespecialiseerd in diverse technieken om de huid in een steeds betere conditie te krijgen. Om dat te bereiken werkt J’esthé met de beste apparatuur, gebruikt ze uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke producten. J’esthé is lid van de ANBOS (bond van schoonheidsspecialisten).

Altijd
innovatief

 

Het team van J’esthé volgt vanzelfsprekend de ontwikkelingen van nieuwe producten en behandelingen op de voet. Door trainingen en bijscholing, via vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen. Met nieuwe inspiratie en opgedane kennis houden wij u daardoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden regelmatig aangepast aan het bestaande behandelingsprogramma.

 

Wij werken samen met therapeuten en artsen. Zo blijven wij ook op de hoogte van aangrenzende vakgebieden. Waar u ook voor kiest, in ons instituut kunt u rekenen op vakkundigheid, productkennis en gedegen advies. Wij werken op afspraak overdag, s’avonds en op zaterdag. Voor een aantal kleine behandeling kunt u op vrijdag en zaterdag gewoon bij ons binnen lopen zonder afspraak!

Comfortabel en professioneel

 

Komt u bij J’esthé cosmedische kliniek in Almere voor een behandeling, dan is uw welbehagen gegarandeerd. Uw privacy is gewaarborgd evenals een comfortabele en professionele ontvangst. Bij J’esthé voelt u zich vanzelf op uw gemak!

 

De producten waarmee gewerkt wordt zijn vanzelfsprekend kwaliteitsproducten om zo het beste resultaat voor uw huid te bereiken. Daarom is o.a. gekozen voor Environ, Jane Iredale, Advanced en Biotics.

Behoefte aan persoonlijk advies?